Прекомерното количеÑ?тво приети белтъчини претоварва бъбреците.
ПреÑ?ните плодове и зеленчуци Ñ?ъдържът повече витамини; витамините в преÑ?тоÑ?лите плодове и зеленчуци намалÑ?ват.
Захарта не Ñ?ъдържа витъмини.
ПрекалÑ?ването Ñ? поемането на храна води до затлъÑ?Ñ‚Ñ?ване.
БалаÑ?тните неÑ?милаеми чаÑ?тици подобрÑ?ват храноÑ?милането, запълват Ñ?томаха (Ñ?ъздават чувÑ?тво за Ñ?итоÑ?Ñ‚), полезни Ñ?а за Ñ?томашната флора.
Ензимите помагат за уÑ?воÑ?ването на белтъчините.
Суровата храна е по - полезна от Ñ?готвената. Ð?О... картофите, патладжаните, зелениÑ? фаÑ?ул и нÑ?кои гъби Ñ?ъдържат отровни вещеÑ?тва, които Ñ?е неутрализират Ñ?лед топлинна обработка.
Организмът преработва меда по - бързо, отколкото захарта.
След конÑ?умациÑ? на алкохол, Ñ‚Ñ?лото е по - СТУДЕÐ?О, отколкото преди това.
Ð?ко иÑ?кате да намалите мазнините, намалете Ñ?винÑ?ката маÑ?, маÑ?лото и маргарина!
Слабите хора Ñ?дат Ñ?ладко (да речем, шоколад) повече, отколкото дебелите.
Спанакът Ñ‚Ñ€Ñ?бва да Ñ?е конÑ?умира, придружен от портокалов Ñ?ок, киÑ?ело млÑ?ко или преÑ?ни чушки (може и като компонент от Ñ?алата).
Пълнее Ñ?е от гарнитурите към картофите и макаронените изделиÑ? (Ñ?пагети и др.) - Ñ?оÑ?ове, колбаÑ?и, мазнини...
Когато започнете диета чрез гладуване, първо Ñ?е разгражда муÑ?кулната ви маÑ?а, поÑ?ле Ñ?е изхвърлÑ? излишната вода и, чак Ñ?лед това, отчаÑ?ти, мазнините започват да Ñ?е топÑ?Ñ‚.
Ð?ко, Ñ?лед гладуването, Ñ?дете необуздано и преÑ?ждате, ще Ñ?те по - дебели и Ñ? неактивна муÑ?кулатура.
===============================================
ОтÑ?лабване чрез рибна диета (примерно)
1. ЗакуÑ?ка: варено Ñ?йце, филиÑ? ръжен хлÑ?б, купичка/чаша чай без захар,
2. ОбÑ?д: 500 гр. нетлъÑ?та риба, Ñ?готвена без мазнина, филиÑ? ръжен хлÑ?б, Ñ?бълка, купичка/чаша чай без захар,
3. ВечерÑ?: 300 гр. нетлъÑ?та риба, Ñ?готвена без мазнина, филиÑ? ръжен хлÑ?б, Ñ?бълка, купичка/чаша чай без захар
|