Та всъщност е събота сутрин, ама мен по принцип нещо не ме кефи май да пиша в тая тема през нощта, щото тогава като цяло имам повече акъл в главата от колкото сутрин.
Имам 2 много подходящи теми. Едната е съвсем среднощна, а другата не съвсем, но пак е бая размисъл.
Първо.
Винаги или поне едно 80% от случаите като сънувам и знам, че сънувам. Съвсем на скоро ме озари мисълта обаче, тъй и тъй сънувам и знам че сънувам, защо по дяволите не си правя каквото си поискам в тоя сън, ами се съобразявам с някакъв предварителен сценарии? Смисъл, вие като спите, не знам как е, ама аз като спя и винаги знам, че сънувам и просто си седя и си зяпам като филм какво се случва и ако не ме кефи се събуждам съвсем волево. Интересно е, че и аз самият в тия сънища съответно се движа и говоря и така нататък, но някак си и не съм аз. Смисъл тия неща които правя и говоря са адски близко, до това което аз бих правил и говорил, но на 100% знам, че не ги правя аз ами просто си седя и те се случват.
(Преди впрочем имаше една тема "сънища", не я виждам на около... жалко)
Та след като се сетих, че на практика в съня си мога да правя буквално всичко (може би Inception помогна) и една вечер пак ей така, сънувам си, и съм в някакъв супер реалния град на някаква супер реалната улица и си лежа комфортно на асфалта. Усетих, че съня има някакъв "сценарии" смисъл би трябвало да протече по някакъв начин и да се случат някакви неща, но както винаги, пак всъщност си знаех, че сънувам. Тоя път обаче някак си супер лесно се сетих първичните факти, че : А) това е Сън, Б) Аз бивайки в него и бивайки в собствения си мозък всъщност в действителност мога да направя >>Каквото Си Поискам<<. Съответно скъсах абсолютно с първичния "сценарии" на съня какъвто и да би бил той. Ей така реших просто да си правя каквото си искам и първото нещо което реших беше да се разходя из въпросния град. И тръгнах да се разхождам и беше ама мееега яко. Арабия трудно за описване. Смисъл то разходката не беше много дълга по причини които ще обясня малко по-натам, но THE FUUUUCK. Просто мисловния процес беше 1:1 с реалността, когато реших да взема пълен контрол в съня си. Почти усещанията се изравниха на 100% с реалността, все едно съня е реалността и вече не правех особена разлика. Имаше както и да е една адски съществена разлика. Вместо да ходя летях. Смисъл левитирах малко над улицата в леко прилегнало на пред положение. Чувствах се супер лек, но иначе с нормални телесни усещания, дори не супер лек с нормалното си тегло... но и без него. Смисъл пак казвам трудно е да се опише, но най-вероятно Безтегловност е това което съм изпитвал. И просто тялото ми следваше мисълта ми. Буквално се управлявах с ума си в това "левитиращо" състояние.
Тук идва истински забавната мега потресаваща част. След има няма 20тина метра. (Минах от другата страна на улицата, като съм абсолютно сигурен, че това няма нищо общо с действителния сън, правех го ама на 100% волевом смисъл съвсем осъзнати решения и действия). Тук трябва да отбележа пак. Ама наистина реалния град. С сгради, улици, дървета, коли, небе и ... хора... Да имаше и други хора. Та след 20тина метра от летящата ми разходка в една кафене от другата страна на улицата видях някаква много яка девойка. Естествено, каква е първата реакция, когато си в собствения си мозък, където можеш да правиш каквото си поискаш, вероятно си безсмъртен и безнаказан за винаги? Реших да я изнасиля... въпросната девойка. Мен по принцип ми се иска да изнасиля всяка яка на улицата, но не го правя по обективни причини, като правораздаване, полицай, съд, затвор и мангалски пениси, но в мозъкът ми за щастие очевидно не ми се налагаше да се притеснявам за подобни неща.
Литнах към нея с огромната усмивка която подобава на случая, но естествено, при мисълта за предстоящия акт се... възбудих (одървих се леко, да си го кажем по човешки). И това беше странно, абсолютно паралелно с лекия сексуален порив, някак си "олекнах" доста и внезапно. Просто едновременно, възбудих се и хоп "набрах" 10тина височинни метра (издигнах се във вертикала). Усещането изобщо не беше неприятно, ама ме отдалечи от обекта на сексуалните ми желания. Останах да си вися на около 10тина метра над земята и пак гледах към нея. Някак си се "сетих" горе долу какво се случи и реших да се поуспокоя (Както когато си в автобус и страшно ти се иска да зяпаш някоя много яка, ама вече почва да става некултурно и трябва да се правиш, че ти дреме какво се случва по улиците на около). Получи се. Смисъл, взех да си отвличам вниманието от това което искам да направя (или по-точно да не мисля за него) и взех лека по лека да губя височина и да се приближавам към целта. И точно в тоя момент осъзнах ама на 110%, че няма шега няма измама, на 100% контролирам тоя сън и съм в пълен контрол на себе си и също така, че всичко е ама адски реалистично и "само да я гепна тая, гащите и ще цепна...". Естествено тая мисъл ме поблазни супер много по супер много параграфи, което вече доведе до 100% супер не контролeруем, full hard on. Усетих цялата си сексуална мощ така както я усещам в реалния живот. Направо се одървих зверски на животно, което идентично с първоначалния случай, но доста по-бързо, ме изстреля тоя път направо директно в Стратосферата, арабия, беше все едно zoom outвам Google Earth. Направо се изселих от планетата. Видях как се отдалечава целия град, целия континент (и не btw със сигурност не беше познат град, или земята) и после се събудих.
Наскоро пак сънувах и пак имаше индивид от женски пол, ама беше едно много симпатично 16 годишно девойче което познавам IRL и явно дори и в собствения си сън не искам да му посегна без позволение... което е странно като се замисля на фона на горе изказаното, но все пак факт.
Сега има две неща които искам да пробвам. Едното е много "advance" техника и не съм съвсем сигурен, дали ще се получи, но в крайна сметка, след като всичко си е в моята глава: "Защо трябва аз да ходя да еба някоя, като мога да я накарам, тя сама да дойде и да ме ебе..." Надявам се схващате. Смисъл просто като се осъзная, че пак съм в сън и като видя пак някоя яка и ще си помисля супер властно и неоспоримо "Духай ми" и би трябвало да се получи.
Другия план е подобрена версия на първоначалния ми опит. Като видя някоя яка, първо ще ида до нея без каквито и да е сексуални мисли, после ще се хвана здрави за нея с две ръце из от зад и ми е много интересно, дали ще се задържа за нея или ще тръгна да я изселвам заедно с мен.
_________________ Животът е един постоянен опит да се раздели десет на три.
|