BWahahhahahahhhahaha™
Тз тз тз ... бива ли ....
Начии...:
Фюжън-сан.. - хубаво си я виждаш червена, но щом 10 човека я виждат лилава, значи нещо не е наред, нещо те лъже - кое - тялото ти, това е така наречената от МЕН - физическа лъжа

В крайна сметка никога няма да разбереш какъв е реалния цвят на тази книга!
А тя сигурно няма де --- нямам идея...
Sierra-chan... малко грубо ще се изразя, но просто много се надъхвам като ги чуя тия имена ... -> ДРЕМЕ МИ какво си мислят тия смотаняци от миналото

Хииич не ме интересуват теориите им.Ся - това беше грубо, смисленото би трябвало да е:
"Ами виж, аз знам, че все някой преди мен си ги е мислел тия неща, че ги е осмислил и че е стигнал до някакви изводи, знам, че тия хора са били признати като велики в областа на философията и .... теорията на вероятностите, но факта си е факт - дреме ми "
Просто искам сам да стигна до тези изводи и ако ще стигам до тях, то ще е с вас или с някой ЖИВ, живеем в съвсем различен свят все пак.. днес...
Държа да отбележа: ~earth~ , 100% няма да се самоубия, бъди спокойна ^___^ В момента си слушам супер яка аниме ост- музичка и си се кефя. Просто ми е кеф от време на време да си чешам мозъка
За всички хитреци в темата : Е браво ве -може ли да не кажете "гледаме аниме/ четем манга "
alshu - добре казано, нямам търпение да дойде този ден
The--Butcher - миии, ти малко на оффТопик го удари да ти кажа, но... хубаво е, че няма да се самоубиеш.. в крайна сметка - живота е гаден - ама няма друг нали-- единствения варият е да го живеем ^__^
life sucks, but we all like it....
И така... какво друго да ви кажа.... аве..................... я си признайте...
Кой излъгахте за последно? Без да включвате яко грубо нещо де - нещо норамлно, за което не сте се и замислили особено ^^