Такамз, начи изчетох вÑ?ички мнениÑ?, Ñ?валих Ñ?и големиÑ? трейлър. Мнението продължава да ми е Ñ?ъщото. Ð?е ме грабна Ñ?ÑŠÑ? нищо. Ð?е Ñ?танах Ñ?ъпричаÑ?тен на 3 минутното филмче и определено не бих го гледал още веднъж в близката Ñ?едмица. Музиката не е лоша, но нещо Ñ?е губи. МиÑ?лÑ? че знам какво е. Попринцип ползването на такава музика, означава, че трÑ?бва да махнеш
вÑ?ички оÑ?танали звуци, да Ñ?ложиш един момент, където нÑ?кой крещи нÑ?какви заповеди, без да чуваш нито звук от Ñ‚Ñ?Ñ…, въпреки че знаеш че най-вероÑ?тно ще Ñ?паÑ?Ñ?Ñ‚ живота ти (в Ñ?лучай че Ñ?е намираш там).
Ð’Ñ?рно е че Ñ?а Ñ?меÑ?ени добре, но otaku, изгледай пак в началото момента Ñ? камиона и шофьора, от които камерата Ñ?е одръпва много бързо, точно на 55тата Ñ?екунда. Това е оÑ?обено грозно. Поне Ñ?поред мен. За вÑ?ички оÑ?танали визуални критики Ñ?и връщам думата назад. Ð?аиÑ?тина и зобриÑ? е encode-нат малко куцо, но пак нещата Ñ?е виждат 10 пъти по-добре. Ð?аправи ми впечатление момента Ñ?ÑŠÑ? Ñ?веткавицата и оÑ?ветÑ?ването на перÑ?онажа там. Ð?евероÑ?тно добро. И както казах в миналиÑ? поÑ?Ñ‚, пейзажите Ñ?а най-краÑ?ивото нещо във филма. Ето ви един мъничък пример:
Филма наиÑ?тина е Titan A.E. ИÑ?торийката беше клиширана. Обрата го заподозрÑ?Ñ… много отрано. СмеÑ?ването на 3D (защото там наиÑ?тина Ñ?и е 3D) и manga беше куцо. Лично на мен визиÑ?та не ми хареÑ?а оÑ?обено. Ð?о филма беше добра алтернатива на филмите на ДиÑ?ни.