Абе деазнам нито съм експерт по издаването нито нищо ама я почакайте малко някой беше казал за 100 страници на хартия от весник...а далище си ги купиш е въпроса не е ли по добре да радва окото,то верно че треа да има няква история ама се пак аз не мога да приема да дътржа некав артифакт с хартия от времето на баба ми измислена...аз поне мисля,че за ся 50 стр са малко ама ще стават повече (надявам се ) пък виждам,че се обсъждали стила на Сатанасов някаде в началото и че доста критики е отнесъл човека ама кво ми пука на мене ми харесва как рисува,а и не съм съглсен напълно че има точно определен манга стил,че до някаде има манга стил(особено в по-старите манги,ама ако става дума ако се сетя как се казваше една която я гледах някаде си беше точно като американски комикс) ама той не е точно казано,че е бетонен се пак манга си значи "комикс"(ако не се лъжа)...че тва си е мое лично мнение
Edit:КОМИКС никаде не го намерих ама никаде из СтЗ...

Навсякаде питах и имаше два типа изрази: "Незнам кво е тва" ,"Миии...май чакаме да пристигне"
Но все пак наистина много искам да си го взема от някаде, фак неска пак ще потарся може някой да го е запазил за мен,кой знае