Мда, малко странно ми се вижда като "сексуален тормоз" да се окачествяват и тея неща. Са, въобще не съм сигурна, че тоя е лъскал бастуна на покрива точно заради мацката от блога. Може там да е решил да си задоволи нуждата човека, без да я персонализира по някакъв начин. Това е пълна простотия и смущаване на обществения ред, но чак пък "сексуален тормоз"...
Иначе такива уроди има много и те не са за подценяване, защото наистина могат да изплашат и травмират. Тук дори не си говорим за нещо брутално като изнасилването. Просто ей такива почти безобидни чикибойщинки могат жестоко да стресират някой по-неподготвен човек. Аз си изкарах акъла, когато ми се случи за пръв път - бях на 13, прибирах се вечерта от Алианс, а някъф старик в трамвая се отъркваше в мен и накрая го извади и направо го допря до задника ми. Тогава видях мъжки пенис наживо за пръв път в живота си, ужасно се изплаших и се прибрах от спирката тичешком. Слава богу, не ми останаха някакви фобии, но мога да си представя колко е лесно да се получат такива. Друг голям ужас беше 2 години по-късно - някъф изрод на спирката дойде и ми зашептя как искал да ми покаже главичката си каква била хубавa и колко струвало, щял да плати. Прибрах се разтреперана в къщи. После през годините съм имала над 10 подобни случая. Направо разбирах, че пролетта идва, когато някой чичко в трамвая почне да ми се набира на крака или да ми стиска задника. Много се активизират пролетно време, нихната верица! Имала съм и един сериен - три дни поред в рейса. Първия ден се опитвах да разбера тоя сега прави ли ми нещо или просто му е зле и затова залита към мен и пъшка (беше по-нисък от мен и въпросните му органи бяха доста под нивото на задника ми). На втория му казах да спре и той спря, но се обърна към една друга девойка. На третия вече го заплашиш, че ще му извадя червата и ще ги закача като гирлянди по прозорците на рейса. Не съм го виждала оттогава. Друг ми стискаше гъза и ми шепнеше с гадния си дрезгав глас "Ела при мен". Беше толкова гнусно! Казах му, че ще му разбия носа, а нямаше как да си мръдна ръцете, толкова фрашкан беше шибания рейс. Иначе се научих да ги ритам или настъпвам, уж без да искам. После се обръщаш, ухилваш се злобно и казваш "извинете". Махат се. На един арабел почти му счупих кутрето. Копелето направи гримаса от болка, изсмя се и се разкара. Kазвали са ми, че ако им се присмееш също си обирали крушите, ама не съм пробвала. Странното е, че ме атакуваха най-вече докато бях много дебела. Откакто поотслабнах, не съм имала такива случаи. Знаех си аз, че така губя значителна част от сексапила си, ех...
_________________ And that, is without a doubt, that. ,
Последна промяна Amelia на Чет Окт 16, 2008 12:10 am, променена общо 1 път
|