Ооо..мерси,мерси..аз съм била добро момиче..не знаеш колко много ме зарадва това..
И като благодарност..пък и главата дет ме болеше мина след един аналгин..ще изнеса една лекция.
Та..ще почна с това,че всичко написано по-долу е пречупено през моето съзнание и колко може да се нарече универсално за всички жени е относително..
ЖЕНСКОТО САМОЗАДОВОЛЯВАНЕ:
Съществуват два вида самозадоволяване при жените-емоционално и физическо.
Ще започна с чисто физическото: то е просто,в един момент (точно като при мъжете) в женския организъм,макар и издържлив по-природата,се натрупва също твърде много енергия,която ако не излезне,жената става агресивна и избухлива (не го бъркайте с поведението на жената по време на мензис
),самата жена започва да се чувства зле,а не и се иска много да се чувства така.Затова направо се кара по-лесния начин-избираш подходящо място,където няма опасност да те изненадат и както ти харесва действаш.Всяка жена сама решава как точно ще си задоволи сексуалния нагон-някои им харесва под душа или във ваната (използва се водната струя за тази цел),други обичат по-традиционно със стимулиране на клитора с пръст,-и (ей,как се реших да го напиша това..) или пък чудото на техниката-вибратора.Има и много други начини,но тези горните дет ги написах са най-често срещани.До чисто физическото мастурбиране се стига само в краен случай..и почти винаги не си го планирал предварително,а ти идва изведнъж..
Сега за емоционалното..при него също има малко практическа част,но тя е само като допълнение,за да може удоволствието да е пълно.
Тук за разлика от физическото самозадоволяване има намесен мъж,без него номера не става.И в разрез на така широко разпространеното мнение,че жените обичат да си фантазират за известни личности докато мастурбират,трябва да каже,че си е чиста заблуда.Сега му е времето за малко цифри:"...оказва се,че едва 2% от жените при самозадоволяване си фантазират за някоя известна личност.Рекордните 98% от жените признават,че мастурбацията става истинско удоволствие,когато във фантазията ти се намира мъж,с които си имала някакъв контакт или ти е направил приятно впечатление.."
С това аз съм много съгласна..
Емоционалното самозадоволяване прилича на женския оргазъм и може да се предизвика изкуствено..Музика,аромат,еротичен сън..и много подобни неща могат да предизвикат в женския организъм страст и възбуда,които само един мъж може да те накара да изпиташ..
Всичко се намира в мозъка на жената,зависи от нейните мисли,чувства и преживявания..така,че една жена може да изпита удовлствие от песен на HIM,а друга от аромата на любимите и цветя..
След като си намерил точното нещо,което да повиши адреналина в теб и да накара тялото ти да гори физическата стимулация на клитора е просто допълнение,често само допир е достатъчен нещата да стигнат своя благополучен край..
И за разлика от чисто физическото самозадоволяване,емоционалното е много по-приятно и по-често практикувано..тъй като то не е точно мастурбация в нейния чист вид..нали все пак на жените им е конфузно да говорят за нея..как ще я и практикуват в чист вид
Е,ако разберете нещо от доста обърканите ми приказки..браво..наистина се опитах да обясня всичко,но може би не толкова ясно..ако нещо не разбирате..питайте..като е на конкретен въпрос ще е по-лесно да отговоря точно..