Може на фона на протеклата до тук дискусия да изглежда като оfftopic , но аз ще говоря точно по темата + лек коментар върху първия лист който прочетох и ме предизвика да избълвам тия неща .
О M G , ама вие наистина ли !? Аз също , както предполагам и повечето нормални индивиди по тая планета , обичам да контактувам с хората и има такива с които ми е по-приятно от колкото с други , ама това вашето уби коня . То не бяха чувства , то не бяха излеяния все едно гледам абоминация между море от любов и искрено и лично , не казвам нищо лошо , всеки има право да си мисли квото си иска , ако
наистина смятате , че сте толкова близки с някой ( при това от вашия пол ... ) чудесно , но аз просто не мога да повярвам , че човек е склонен на такава безусловна отзивчивост , за каквато повечето от вас говорят в постовете си , спрямо някой друг . Абсурд , не искам да прозвучи като обида , но докато четях все едно някой ми беше заврял голям луминисцентен надпис " лицемер " в физиономията , който святкаше на всяка втора дума . Или аз съм збъркан или останалата част от света е збъркана или пък всички сме нормални само дето някой имат лошия навик да се преструват на " самаряни " когато им отърва . Просто не мога да асимилирам мисълта , че има някой който ще свърши нещо което би му коствало усилие без да се замисли дори и за секунда " what`s in it for me " . Всеки който твърди нещо от тоя сорт искам лично аз да видя как го прави и после да го наблюдавам за реакция от типа " леле как се прецаках " . Ако случайно го направи и после не му е тъпо лично ще му стисна ръката , че и после ще получи аванта уважение , ако и някъде в мозъка си да сложа едно насмешливо етикетче " наивник " или малко по-тежко " левак "

, то няма да ми пречи да го уважавам за това на което е способен , ама да вършиш неща за някой различен който не си ти без никва далавера ... блях .
Мисля че макар и индиректно изясних как стои при мен въпроса с приятелите , някой ако иска да пита нещо относно вижданията ми за света и живота , сега е момента

.