Купона вчера беше много див. Имаше музика на живо, свиреше се естествено повече поп-фолк отколкото нещо друго

. По едно време от оркестъра пробваха да пуснат някаква по-бавна музика, но един от колегите ми стана, плесна един шамар на кларинетиста и работата се управи

. Шефът беше решил да не дава твърд алкохол, просто от предишен опит, и за това имаше само бира и една бутилка Black Ramm. Никой не искаше да я пие, щото е смърт, само един от най-голямите алкохолици се нави и я изпи за отрицателно време, каза че го е било отврат, ма след като сме го помолили очтиво е нямало начин да не я изпие

. Както и да е. В последствие върна изядената от него храна върху панталона на бригадира и последния си отиде у дома

. Повече инциденти нямаше.
Яденето и пиенето за мене продължи до около 11 чеса, след това си отидох, а някои тръгнаха да допиват. Към 1 часа свънна GSM-а на баща ми и се чу един женски глас :"Къде е тя?". Баща ми отговори: "Имате грешка". 5 минути по-късно пак звънна тел и същия женски глас зададе отново въпроса: "Къде е тя?". На въпроса "Кого търсите?", тя отговори: "Ми Мустафата, няма я, още не се е върнала, аз съм съпругата му". Естествено ние нищо не знаехме и и казахме, че не може да и помогнем. На сутринта питах Мустафата(това момче е на 65години и въпреки запоя до 2 часа дойде точно 7:30 и от 8 почна да работи) защо не държи в течение жена си къде ходи да пие, а той ми отговори: "Аз ще му кажа, аз да не съм малко дете" и нещо ми подсказа, че ще има кютек...

не съм съгласен с този метод, ма какво да се прави...
Днеска сутринта беше интересно кой кога ще дойде. Първият дойде още в 6:30 и му нямаше почти нищо, нито часовника, нито портфейла, нито ключовете, нито ризата, нито панталоните, само едни гащи и те леко скъсани, иначе абсолютно нищо друго. Разказа ни, че след 2 часа през нощта не си спомнял нищо, но се събудил до една кофа за боклук в центъра на града, защото почнали да минават коли покрай него и не е могъл да спи. ПС: само за информация, това 40 годишно момче е българин, а не от турски или ромски произход.
Към 7:30 - 7:45 почти всички бяха на линия, липстваше само един работник, който беше на 19 години, който дойде към 10 и почерпи, защото му се е родило 2ро момиченце.

Немам думи... много съм назад с материала.