[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
anime.ludost.net • Виж темата - Смях до смърт!

anime.ludost.net

Anime Ludost
Дата и час: Съб Юни 21, 2025 1:35 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Смях до смърт!
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2005 12:01 pm 
Аватар

Мисля, че заглавието говори за самата тема, второто е по-добро. :D
Хф :wink:

Тоалетна хартия.

Предназначение, условия за експлоатация и технически характеристики на Тоалетна хартия арт.№ 11315509 (по-долу наричано за краткост Изделие).
Предназначение: изделието служи за почистване на остатъците от процеса на отделяне на фекалии. Използува се от външната страна на задното отверстие, принадлежащите му участъци от кожа и локално концентрираното там покритие от косми (по-долу наричано за краткост Място на използуване).

* Начин на използуване:

1. Необходимо е старателно да се запознаете с настоящата инструкция. Инструкцията трябва да бъде закрепена с винт М6 на добре осветено и леснодостъпно място в зоната на пряка видимост на ползувателя (ползувателите).
2. Руло от Изделието да се разположи на нивото на гърдите в хоризонтално положение.
3. Извършете акта на отделяне на фекалии.
4. Убедете се в успешното завършване на акта и в отсъствието на признаци за неговото продължаване (тази точка е важна за икономията и рационалното използуване на изделието).
5. Хванете края на Изделието и с постъпателно движение на дясната ръка нагоре и надясно приблизително под ъгъл 60 градуса спрямо линията на хоризонта дръпнете Изделието отмотавайки от рулото 300 мм (за удобство на потребителя всеки 100 мм са маркирани с перфорация).
6. С разнопосочно движение на двете ръцете в хоризонтална плоскост скъсайте лента от Изделието. Същата манипулация може да се извърши с помощта на остър режещ предмет (кухненски нож, ножица, сатър или други). При това обаче трябва да се съблюдават мерките за безопастност. Забележка: препоръчва се скъсването да се извърши по перфорацията с цел да се избегне нарушаването на повърхностния слой на влакнистата структура на Изделието.
7. Вземете откъснатата част от Изделието и я сгънете във вид на хармоника (акордеон). Това се постига като скъсания участък от Изделието последователно се сгъва по перфорациите, докато се получи ново изделие, наричано по-долу за краткост Изделие N2 (виж рис.1)
8. Поставете Изделие N2 в ръката, която Ви е по-удобна.
9. Приложете така полученото в предишните точки Изделие N2 към Мястото на използуване (виж горе), притиснете плътно с ръка и извършете въртеливо движение в междухълмието.
10. Придвижете така използувано Изделие N2 в зрителното Ви поле (в условията на добро осветление) и внимателно разгледайте намиращата се там смазка за наличие на яйца на глисти или кръв. В случай, че намерите такива незабавно се обадете на съответното медицинско учреждение по местожителство. В противен случай повторете точки от 5 до 9 четири - пет пъти.
11. С чиста суха ръка проверете качеството на почистване (междухълмието трябва да е сухо на пипане, външната страна на задното отверстие да е меко на допир и добре изтрито и вълнистото покритие да е пухкаво и лесно за сресване). В случай на признаци на некачествено почистване (специфична субстанция под ноктите или остра миризма при обонятелен контрол) да се извършат манипулациите по точки от 5 до 9 още няколко пъти.

* Мерки за безопастност:

1. Да не се пуши в близост до Изделието.
2. Да не се оставя използуваното Изделие в близост до места за отдих, култура и хранене.
3. Да се пази от деца. Тоалетната хартия не е играчка, а средство за хигиена.
4. Не се препоръчва многократното използуване на Изделието.

Живота на едно нормално момиче

Още от малка проявявах невероятни таланти: така се изсирах в тоалетната чиния, че съседите винаги звъняха у нас и правеха скандали, задето текло по тапетите в кухнята. Какво да направя, като тоалетната ни е над кухнята им?! Мама винаги ме е поощрявала да бъда дама. Още докато бях на шест, ми купи сутиен. Децата ми се смееха викаха ми "кюфте", "дебелана" и "изрод". Аз им пърдях и така им отмъщавах. Веднъж едно от децата припадна. Дойдоха от "Пирогов", свестиха го и се оказа, че е астматик.

Когато влязох в пубертета ми избиха хиляди пришки. Четох някъде, че било акне. Мама ми каза, че така съм била по-красива. Татко ми казваше, че съм олигофренка и че не съм била негово дете. Аз обаче знам, че ме обича и си говори колкото да не заспи - мама така ми казва.

На тринайсет ми дойде мензиса. Имаше толкова кръв, колкото нямаше в "Смело сърце" с Мел Гибсън. Татко почна да говори несвързано и помоли майка да му позволи да ме удари с брадвата само един път. Мама го удари с опакото на ръката и тате припадна. Мама ми каза, че припаднал от радост, затова че вече съм жена.

На шестнайсет кантара отмерваше 98 килограма живо тегло. Коаго съобщих това, татко помоли майка отново да му даде развод. Майка пак го удари. Мама много държи на семейството. Затова не дава на татко да работи и да излиза навън. Казва, че добрите мъже се намират рядко. А за теглото ми, мама казва, че е нормално за дете на моята възраст.

Децата продължиха да ми се подиграват. Наричаха ме "Багера". Когато чу това, татко се изхили истерично и припадна, понеже мама го центрира зад врата. Мама каза, че багерите са полезни. Аз и казах, че децата ме мразят, наричат ме ниско дебело гюлле. Тя ми каза, че когато стана на нейните години, ще порастна и ще мина метър и десет.

На осемнайсет почувствах тръпките на любовта. Споделих с майка. Татко каза, че ако не го пуснем ще се самоубие.
Майка каза, че съм специална и трябва да споделя желанията с обекта. На другия ден директора пожела да се види с родителите ми. Татко изглеждаше обнадежден и през цялото време си мърмореше под нос как сме щели да видим, как щял да избяга и да се спаси, как отново щял да види слънцето от 72- ра насам.

На среща с директора отидохме само аз и майка. На татко изведнъж му стана лошо, затова не дойде на срещата - започвам да се притеснявам за него - припадъците му са обезпокояващи напоследък.
На срещата директора, обезпокоен каза на майка ми, че съм му отправяла недвусмислени сексуални покани. Каза на мама да вземе съответните мерки. Директора припадна също като татко. Мама каза, че това било заради факта, че имала неудържим чар. Макар да не била толкова млада колкото преди, тя все още го имала...

Станах на 23. Бяха минали пет години откак татко се обеси. Мама каза, че това се дължало на факта, че началника му го понижил.
Като се позамисля, татко никога не беше ходил на работа. Вече не ми е така мъчно, както преди.

Един ден аз и майка ми се разхождахме по улицата, когато ни нападнаха двама младежи: искаха да ни оберат. Ударих единия и му счупих врата. Другия припадна от страх. Мама беше много горда с мен. Каза, че е време да се задомя и да си намеря съпруг.

- Мамо, - попитах я един ден - татко беше ли щастлив с теб?
- О, да - казваше мама със замислено изражение...

Сега съм на 33. Мама почина от огнестрелна рана. Получи я когато пожела да се ожени за втори път. Новият и избранник се оказа луд психопат. Без всякаква причина изпразни цял пълнител в главата и. Сега съм сама. Бременна от четвъртия си съпруг. Всичките ми съпрузи са мъртви - двама се обесиха, един се отрови, а четвъртия се опита да ме убие. Аз го изпреварих.

Засега не мисля да си намирам друг мъж. Моля се да е момиче. Ще я кръстя на майка ми.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2005 3:20 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2005 8:38 pm 
Аватар

I like!! :D

"Моите мечти нямат граници - аз винаги искам невъзможното."
Александър Дюма-баща

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2005 10:42 pm 
Силвия
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 29, 2005 10:57 pm 
Спор-тистка
Аватар

散って行く風とともに memories

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 7:13 am 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 9:41 am 
Силвия
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 9:53 am 
hikikomori
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 11:48 am 
Аватар

ахахаха, уби ме с тея, давай още :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 2:08 pm 
Аватар

Ето и един личен поздрав за НСБОП с много любов.

ФИРМИ, ТАБЕЛИ, ОБЯВИ, РЕКЛАМИ

• Търсим две секретарки, едната с два езика, другата без език. (обява)

• Яйца собствено производство. (табела в магазин)

• Инвестиционна банка "..." - поемете риска. (билборд)

• Тук се пуши всеки друг ден, но не и днес. (табела в банка)

• По - добре тук, отколкото отсреща! (надпис на кафене срещу централни гробища)

• Сироп-няма...хоци доци-също! (табела на павилион за закуски)

• Българско бельо директно от вносителя. (надпис на Женския пазар)

• Поради ремонт бръснеме отзад. (надпис на бръснарница)

• Фирма търси млади пенсионери за охрана.
Обява във в-к "24 часа"

• Всеки истински комунист е под земята. (надпис на мина)

• Ще бъда отворена след 10 минути. (бележка отставена от продавачка)

• Не пускай силно водата! Ще си измиеш краката. Надпис в тоалетна

• Не хвърляйте фасовете на земята! Мислете за тези, които си отиват на четири крака!

• Без грам излишен килограм! Надпис върху кутия с маргарин

• Врати, гуми и аксосиари за автомобили. Надпис на ламаринена ограда

• Давам стая за момиче с голям балкон.

• Фирма търси млади пенсионери за охрана.

• Търся работници за скара
(обява)

• Продавам шестмесечен ваксиниран немски овчар

• Продава се антично бюро за жени с дебели крака и големи чекмеджета...

• Ужасно намаление на гащи - 10 - 12% Надпис на витрина на магазин.

• Не пускайте чешмата, защото тече! Надпис на чешма...

• "С четката след тебе изчисти
и отвън 20 стотинки остави"
(тоалетна в заведение)

• ПАРКИНГ-НЕ ПАРКИРАЙ!!!!

• Улица "Car Simeon"- в курорта "Св.Влас"

• Моля, както ние не пикаем във вашите пепелници, така и Вие да не си хвърляте фасовете в нашата тоалетна. (Надпис в тоалетната на заведение)

• Правим обувки с кожа на клиента.

• Пеньоарите се преместиха на ул. "Граф Игнатиев".

• Обява в пресата: Мога да давам уроци по френски, аритметика, латински. Изпитана методика. Но не искам. Телефон 2-11-11.

• Давам стая под наем срещу отглеждане на две крави. Може и студенти. ПП с. Мърчаево, Софийско.

• САЩ. Баптистка столова. В началото на опашката, до тавата с ябълки, стои калиграфски изписана табела: "Взимайте си само по една ябълка. Бог вижда!". На края, до тавата със сладки, е забодена надраскана набързо бележка: "Вземете си колкото искате. Бог е зает да гледа ябълките."

• Студентска столова. Над тавата за хляба - надпис: "Не взимайте прекалено много хляб!". Отдолу - дописано с молив: "има в кюфтетата".

• Паркингът пред Икономическия институт - София. Табела "Само за служители!". Отдолу дописано: "по изключение - и за автомобили".

• Присъствието на всички желаещи е задължително.

• Пивница "Хан Крум"

• Винарна "Волга-Волга"
(София, бул. "Дондуков" - за съжаление закрита)

• Фирма "Водопад Ниагара" - водопровод и канализация
(София, ул. "Цар Иван-Асен II")

• Фирма "Кондор-Кънев"

• Фирма "Пешкиров инкорпорейтид"

• Еднолична фирма "Генов и син", (София, ул. "Раковски")

• Фирма "Бетон-Интелект"

• Фирма "Микроинтелект ООД"

• Фирма "Груев и ЗЛИ", (София, ул. "Пиротска")

• Фирма "ТАРАШ" - почистване на жилища и офиси (Обява от "24 часа")

• Магазин за домашни потреби "Сварог", София, ул. "Врабча"
(Сварог е славянският бог на вятъра и мъглата... или май само на вятъра? - б.с.)

• Институт по идеологически проблеми
Катедра по физическо възпитание
(МА - София)

• Фирма "Нестинарка" набира танцьорки
(Обява)

• Отделение стерилитет ин витро
(В "Тина Киркова" - София)

• Интензивна женска консултация (Пак там)

• Топлата вода ще се събира в понеделник в клуба.
(Бележка от инкасатора)
(Дописано отдолу с молив: "Носете си плавници!")

• Завеждащ отделение "Изгаряния" - д-р Въгленова
(В "Пирогов")

• Турското кафе е виетнамско.
(Надпис в бар)

• Днес баклавата с орехи е с фъстъци.
(Надпис в сладкарница)

• Който не си плати навреме тока ще бъде откачен!
(съобщение от инкасатора)

• Спри! Почукай!
Сестри
(в инфекциозна болница)

• Басейн "Винпром" предоставя плувни коридори срещу заплащане.
(обява във в. "Куриер 5")

• Конференция на Робъртс Лиардън - пророк с мощно изцерително служение.
(афиш)

• Ветеринарна лечебница "Златната рибка"

• Частно погребално дружество "Нов живот"
(надпис върху черен джип "TOYOTA")

• Еднолична фирма "Вайкунта" лекува всички болести с гаранция.

• Създаден е уред за лекуване на безнадеждно болни. (обяви във в-к. "Лечител")

• Улици "Извън чертите на психиатрията" и "Пътят към гробищата"
(доскоро реални имена в Търговище)

• Ако имате проблеми с ръководената от вас частна поликлиника или аптека, посетете нашия склад в Орландовци!
(реклама)

• Приемаме поръчки за конфекционно разкрояване на фирми.
(реклама)

• ТПК "Свобода Шапкарска" произвежда пагони, шапки и други шивашки услуги.
(София, ул. "Сердика")

• LOVIM BRIMKI
(табелка на шивашко ателие)

• Cafe "Nova Brasilia"
(Опаковка за кафе)

• Фирма "Делта-И-Ко" предлага:
- BMW 524TD, OPEL RECORD 2.0E;
- ботуши, галоши, цървули от PVC.
(реклама във в. "24 часа")

• Търся съквартирантка - с ТЕЦ.
(Обява на Хим. факултет - София).

• PLAJ JUG
(Плаж "Юг"...)

• "Довиждане, и благодаря за рибата" - четвърта, последна книга от трилогията "Пътеводител на галактическия стопаджия".
(Реклама на гърба на книгата).

• 31 гимназия за чужди езици и мениджмънт "Иван Вазов".
(посмъртна преквалификация...)

• Предизвикайте шанса си - доверете ни се!
(Реклама на издателство "Абагар")

• Спешно болните се приемат през задния вход
(Табела на вратата на поликлиниката на ИСУЛ)

• На 15.6. ще се състои концерт по творби на Моцарт и Салиери
(афиш)

• Че как да не успее Русия с нейните природни богатства, те имат повече залежи от Менделеевата таблица...
(Т. Живков - интервю)

• Дом за изоставени деца с частична олигофрения "Митко Палаузов"
(В град Роман)

• Вратата е заключена. Използувайте звънците.
(на вход)

• Полусанитарен ден
(табела на магазин)

• Днес цял ден е санитарен полуден
(бележка на вратата на библиотека)

• Забранено изхвърлянето на боклук и други отпадъци!
(Табела - гр. Дряново)

• 28 април - празник на улица "Първомайска"

• За Орлов мост - по моста

• Моля, не пускайте чешмата, защото тече!
(бележка от водопроводчика)

• Всички десетокласници, които желаят да ходят на бригада, да се прегледат при лекарката!
(в училище)

• Асансьорът работи с монети по 10 стотинки.
Моля, не пускайте по две или криви, защото не работи!

• ЗЪБОЛЕКАР - ВАДИМ ЗЪБИ
(табела на ул. "Сердика" 1)

• ЗЪБОЛЕКАР
ГИНЕКОЛОГ
(табела)

• Кв. Филиповци
PHILIPS
(крайпътна табела... и лепенка на нея)

• ВИДИОТЕКА
(На видеотеката в ЖК "Толстой")

• ВИС-2
МЕДИЦИНСКИ ЗАСТРАХОВКИ
(рекламна табела)

• Пътуването с експресните влакове на БДЖ е пестене на време и удоволствие
(рекламен плакат на гара Варна)

• Разрешено за МПС, посещаващи операта
(табела пред паркинга на операта във Варна)

• Повече деца във всяко българско семейство - повече млади сили за Родината!
(плакат в детска градина (!) )

• Ако обичате уникалната българска кухня, посетете ресторант "Цигански барон"!
(Реклама по радио FM+)

• Олио пластмасово - 73 лв.
(етикет на Женски пазар)

• Целогодишно сезонно намаление на обувките!
(надпис в магазин за обувки)

• Клуб на железничаря, пенсионера и здравето
(табела по бул. "Ситняково")

• НАЛИВНИ ФРЕНСКИ ПАРФЮМИ
БЪЛГАРСКИ ОБУВКИ
(Рекламна табела - една обща за двата надписа)

• ЧАСОВHИЦИТЕ СА С ГАРАHЦИЯ 12 МЕСЕЦА
Гаранцията отпада в случай,че:
...
не се подменя гуменото уплътнение на гърба на часовника на 2-3 години
...
(Бележка на сергия за часовници (в минералсувенир, предпредпоследната в дясно)

• Френска баклава "Славянка"
(хотелско меню в "Албена")

• КУПУВАМ РОЯЛ ИЛИ ПИЯНО
(обява)

• НАЙ-НИЗКИ ЦЕНИ
(надпис над сергия)

• 'Консултирайте стоматолога си всеки 6 месеца'
(надпис върху паста за зъби 'Bright', производство на 'Ален Мак', Пловдив)

• До служителите на Институт по физиология
До 31.12. пари няма да се изплащат.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
(предколедна обява в БАН)

• ПРОДАЖБА НА УНИКАТИ НА ЕДРО
(на базара в зала "Универсиада")

• Банков консорциум "Титаник"

• Хормонално оголемяване на бюст - тел. ---------
(обява в "Куриер 5" - правописът запазен)

• РЕСТОРАНТ "АЛИ БАБА" Търсим сервитьори (фирма... и обява на вратата)

• Тенекеджийница "Бетовен"

• Най-големият слънчев часовник в света работи само от изгрев до залез слънце. (заглавие във в-к "Новинар")

• Списък на песните на трио "Зорница" на обложката на CD:

1. Станко ле, мори хубава - Hey you, Pretty Stanka.

2. Планинец ходи - A Tractor Driver is Walking

3. Отдолу идат шарени колца - Motley Wheels Are Coming from Below

4. Дъщерцо моя, майчина - Hey you, Mother's Daughter

5. Йогряло ми ясно слънце - A Bright Sun Shone On

6. Загукала е гулабка - Female Pigeon Began Crooning

7. Пак поди, мале - Go again, Mother

8. Изкара димо жъртвари - Dimo Brought Out Harvesters

9. Да зная, мамо, да зная - If I Knew, Mum, If I Knew

10. Провикна се мома руса - А Blond Lass Cried Out

11. Дядо делба делеше - An Old Man Was Partitioning Shares

12. Мър Тодорке, мънинка - I Say, Little Todorka

13. Дойне, бяла Дойне - Hey you, Doina, You, White Doina

14. Мури Тодоро - I Say, Todora

15. Седнала ми е Марийка - Mariika Seated Herself

16. Моме ле, мури мунинка - Hey You Lass, You Little Lass

17. Гергина цъфти, не вехне - A Dahlia Blooms, And Doesn't Fade

18. Петлите пеят - Cocks Are Crowing

19. Града са гради, Станьо льо - Hey Stana, A Town Is Under Construction

20. Зелен се орех развива - A Green Walnut-Tree Is Coming Into Leaf

21. Звездо льо, вечернице - Hey you Star, You Evening Star.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 2:13 pm 
hikikomori
Аватар

ахахахахах . бяха ми разпрявали за тая снимка с записвачките ама сега като я видях е по хубава от сухи приказки :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 2:15 pm 
Силвия
Аватар

Боже господи и преводите ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 2:24 pm 
Аватар

За сега ви стигат толкова да не вземе някой се гътне, че после пак да си сменям името. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 30, 2005 3:23 pm 
Аватар

Мухахахахахаха!!! Жестоооко!!! :lol: ще пукна! само се хиля
...а съм в библиотеката
...

Иначе и аз знам някои имаена на фирми...имам цял лист...

"Зурла" ООД
"Косматица" ООД
Издателска Къща "Той не умира" ООД
"Сноб и Син ООД"
"Лъвът от Юда" -фондация

etc.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Окт 01, 2005 12:19 am 
Twisted Angel
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]