binis го има на DVD ама го е страх да го rip-ва щот знае как безмилостно ще му разкритикувам encode-a

Не, сериозно, идея си нямам защо замразихме нещата с Crying Freeman... Ае бе, binis, бате, ние верно тихомълком го потурчихме тоз проект... Ако искаш земи го рипни и прати насам файловете с eng subs да помогна и аз за превода. Иначе аз почнах да превеждам Bebop-a ма кат ми се затри хард-а беше една от жертвите и с Love Hina нещо не ми се занимава последно време...
За мулето начи първо виж колко ти е ъплоуда и нагласи да качва колкото можеш. Мулто действа с кредитна система - колкото повече качваш към даден user толкова по-бързо минаваш напред в queue-то му. Номера е че дори да нямаш дръпнати файлове ако имаш цели части от това което дърпаш те почват да се пращат към други потребители и те пращат към тебе частите които на теб ти трябват.
Второ, хубаво е да се вържеш към сървъри на които има повече аниме. И инак ще намери повечето от потребителите които имат/свалят даден файл но ще отнеме далеч повече време. Препоръчвам ти:
ed2k://|server|66.90.68.56|700|/ или
ed2k://|server|195.245.244.243|4661|/
Първото е сървъра на Anime Reactor а второто най-големия eDonkey сървър, Razorback. Anime Reactor би трябвало да свърши по-добра работа но и Razorback става. Важно! За да се вършеш към AR трябва ника ти да съдържа 'ARC' (примерно аз съм [ARC]borg2000)
И последно, трябва ти доста търпение ако няма много потребители със съответния файл
п.п. Можеш да пробваш и този файл:
ed2k://|file|Patrick.O'Hearn.-.Crying.F ... CACA3473|/ Май е по-добре разпространен. Само не знам дали става въпрос за същото нещо