Ако некоя гениална идея ви осени... Или искате да синтезирате или цитирате нещо, или да споделите как се чувствате моментно
или пък срещнете някое безумно писание и искате да споделите: ТУК моля !
и на кво попаднах
:
Светът се развива! Не можеш да кажеш думата "негър", не можеш да имаш негативно отношение към "нетрадиционни", "разчупени" и "алтернативни" идеи, не е „cool“ да имаш обикновени вкусове и традиционни предпочитания, не можеш да пушиш, не можеш да кажеш на колежката си, че е красива, не можеш да кажеш на педераста, че е педераст, нито на безбожника, че е безбожник или пък на лицемера че е лицемер, не можеш да разказваш вицове за жени, евреи,цигани или хомосексуалисти, нечувано е да си против женското свещеничество, абортите, евтаназията, имиграцията, хомосексуалните бракове и осиновявания, смятат те за идиот, ако твърдиш, че съществува висока култура, която е качествено по-добра от всички други културни форми, безумие е да си привърженик на смъртната присъда или националист, а ако обичаш месо или си недоверчив към „зелените“, минаваш за убиец. Рискуваш да шокираш някого, ако си почитател на добрата стара западна цивилизация отпреди шейсетте години на ХХ в.Общо взето,ако кажеш какво мислиш наистина,се осъждаш сам.Мейнстриймът просто смени посоката-от „Винаги готов!“ с ръка на челото минахме на винаги готов с отворено анално отвърстие.
П.П. Най-накрая да си имам и аз МОЯ си тема...