Трябва да преименуваме темата на парад на ретро вицовете
Ще добавя и аз един мръсен:
Некъв яко загорем моряк, след 3 месечено плаване, отива в един публичен дом към 12 часа следобяд. Естествено по това време няма много хора и му се отдала невероятната възможност да си избере из всичките труженички. Гледал там, руси, червенокоси, чернооки, синеоки... и най-на края на редицата му се забила като трън в окото една представителка на ромското малцинство, която обаче има едно голямо предимство: 3-та цица. Морякът, както се досещате, взел нея. Като я хванал от 12 часа следобяд та чак на сутринта към 6 часа се усполоил. Изразходил за тези 18 часа цялата мъжка енергия, която му се насъбрала за 3 месеца в открито море. Най-много нашето моряче обаче се радвало на средната гърда, непрекъснато я галел, целувал, смучел, и тн. След като свършили половия акт, двамата били толкова уморени, че спали чак до 4 часа следобяд. Като се събудил морякът с изненада забелязъл, че момичето до него имало само 2 гърди и същисан я събудил я помолил учтиво да му обясни какво е станало:
"А ма, как така вчера имаше 3 цици, а днес само две?".
"Ми то, да знаиииш, мноо ти благодаря, ча ми изсмука гнойната пъпка между циците.", му отговорила най-любезно тя.
ColdFusion:
Ехее айде няма нужда един след друг постове да пускаме.
Още един виц за моряци, но този път не толкова гнусен:
Един моряк за пръв път правил презокеанско пътуване. Естествено не бил навикнал за 3 месеца да задоволява сексуалните си нужди само с Ръчи. Отишъл и споделил тази мъка с един малко по-опитен колега от него, изплакал си мъката и старият моряк му казал:
"Ми ако искаш, мооем те уредим с китаеца Чинг Чао Минг, ма ша ти струва 500$"
"За кво 500, мноо скъпо"
"Ми глей саа, 150 на капитана, че той не си пада по такива неща,
100 на боцман, че и той не си пада по такива неща"
"Ми добре, ма туй е 250$"
"Добре де, ма и 50 на постовия в трюма, че и той не си пада по такива неща"
"Е па пак са 300$, с 200 по-малко"
"А броиш ли и четиримата, на които им даваш по 50 за да държат Чинг Чао Минг, че и на него не му харесват такива неща"
Сега е момента:
Поздрав за всички от Варна и Бургас с хита на Пепа "Синя прашка"