anime.ludost.net

Anime Ludost
Дата и час: Чет Юни 19, 2025 3:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 11:56 am 
IMBA

Тва за streamload-а не ми е много Ñ?Ñ?но, можеш ли да обÑ?Ñ?ниш на две на три уÑ?ловиÑ?та?
(Тази тема Ñ?тана way off-topic)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 12:16 pm 
Аватар

tzztz.... kato znam kak stoiat neshtata vsyshnost... stavashe duma, che vyprosnia InuYasha (Ivan), imashe ideia za obedineni usilia pri tegleneto na anime.. posle razprostranenieto beshe chrez prezapis ot nositel.... samo deto se nameriha niakakvi hora deto niamat nishto za razmiana i iskat vsichko, syglasete se che ne e mnogo chesno.. vse pak choveka e habil vreme i pari da gi tegli i posle hop... idva niakakyv i kazva, mi dai mi zapishi mi 50 CD-ta (imaite predvid che zapisa e bez pari, samo podlojkite si gi plashtat...) i taka, zatova Ivan se otkaza ot taia rabota, po-dobre e naistina kato variant da se razmeniat, otkolkoto da se kachvat niakyde si...i posle onia s dial up kolko ima da se mychat, ili pyk koito sa na kabelen net s platen trafik (kato men naprimer)
Ako vse pak ste za ideiata da se syglasuva tegleneto... az moga da govoria s nego -_-

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 12:24 pm 
Wandering fool
Аватар

ami kwo da ti kaza. Streamload.com ma v momenta praqt nekwi update-i.
Ta sistemata e mnogo prosta. Streamload e neshto kato internet HDD ima mnogo takiwa no sred anime-tata twa e naj populqrno! Regwash si acc i ima kupishta site-owe deto predlagat anime na streamload. Ima sitowe s hilqdi zaglawiq! i prez tozi acc mozesh da swalqsh kwoto sa ti pratili. Obache free acc-to ima gadni ogranicheniq. Ne poveche ot 50MB down na sedmica i filowete trebe da ne sa po golemi ot 10MB. Principno ne e problem da reznesh 15 acc-ta i da si zapulnish download-a ama proba e che ne wsichki sa nacepili neshtata na po 10 MB. parcheto :(

Ta az otdawna sum go zamislil da si namerq CC i da regna po golemichuk Acc. Ima unikalni neshta koito si zasluzawat parite!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 12:28 pm 
Wandering fool
Аватар

Eliks: Gowori s choweka. Az sushto plediram za obedinqwane usiliqta w tazi nasoka(daze ima topic po tazi tema). Neka se obadi tuk wyw foruma ili prosto da mail-ne. Nqkolko choweka sme i sme seriozni i s debeli wruzki :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 12:44 pm 
IMBA

ЯÑ?но за streamload-а.
Иначе за обединеното теглене е добра идеÑ?, Ñ?амо дето нÑ?ма интерфейÑ? :)

Ð? най-добре притежателите на по-големи количеÑ?тва аниме да Ñ?и направим една чаÑ?тна Ñ?реща Ñ? нÑ?колко запиÑ?вачки. Много Ñ?ъм навит. ОбмÑ?на 1 към 1 ако ще да е, ако ще да е вÑ?ички Ñ?лагаме на куп който квото иÑ?ка/може да даде и вÑ?еки запиÑ?ва. Без приÑ?ÑŠÑ?твието на други.
ПоÑ?ле който иÑ?ка да Ñ?и раздава колкото иÑ?ка... вÑ?е пак вÑ?ички Ñ?ме били leechers :)

P.S. И без поÑ?редници!!! Знаете кво миÑ?лÑ? за Ñ‚Ñ?Ñ… вече :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 12:52 pm 
Wandering fool
Аватар

Za interfaica sum se mislil seriozno i sigurno shte vzema da napisha edin samo deto proba mi e de she go hostwam!

A inache za chastniq meeting sum navit samo deto edin den nema da stigne! + towa kak shte se opredelqt horata koito imat prawo da uchastwat???

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 1:05 pm 
IMBA

Ð?а anime.ludost.net има php4 и mysql базичка, Ñ?амо трÑ?Ñ? измиÑ?лиш по-уникални имена на таблиците, нещо Ñ? префикÑ? примерно. Както и да е, тва Ñ?игур нема ти е проблем. Може и perl миÑ?лÑ?.

За Ñ?рещата верно нÑ?ма Ñ?тигне един ден... оÑ?вен ако вÑ?еки не Ñ?и ноÑ?и машина + пиÑ?ачка :) Ð?ко ще е в СофиÑ?, нÑ?ма да имам проблем да оÑ?тана и повече, Ñ?амо че незнам КОГÐ? точно.

Ð? иначе квотата ще е нещо от Ñ?орта на количеÑ?тво аниме което другите нÑ?мат. Иначе за какво ще идва :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 1:07 pm 
Зелен и злобен
Аватар

Ð?з пък каквото намерÑ? хубаво, веднъж го качвам на нÑ?кой Ñ?айт, веднъж Ñ?и го пиша на диÑ?кове...и Ñ? удоволÑ?твие бих запиÑ?ал на нÑ?кой квото имам, Ñ?тига да имам време, и да не Ñ?тава въпроÑ? за хилÑ?да cd-та - ако дойде Ñ? хард диÑ?к, нÑ?ма грам проблем :)
ОÑ?вен това, поне за мен, а и за доÑ?та хора, мрежата Ñ?и е най-удобниÑ? начин за прехвърлÑ?не на аниме и манга. Ð?Ñ?мам време да ходÑ? напред-назад, Ñ? диÑ?кове, cd-та и Ñ‚.н., ама без проблем мога да оÑ?тавÑ? нещо да Ñ?валÑ? филмчета, докато Ñ?пÑ? или Ñ?ъм на работа, и да Ñ?и ги гледам поÑ?ле...По Ñ?ъщиÑ? начин мога и да качвам.
Интернета в таÑ? държава бавно (но Ñ?лавно) върви към момента Ñ? минимални ограничениÑ?, и удобна Ñ?короÑ?Ñ‚, и винаги през него може да Ñ?е прехвърлÑ?Ñ‚ неща м/у два града, и поÑ?ле нÑ?кой да разпроÑ?транÑ?ва локално. Поне за мене, тоÑ? вид инормациÑ? иÑ?ка да е Ñ?вободна, и хората, които казват - аз ще ти дам еди-какво-Ñ?и,ама ти нÑ?ма да го качваш никъде (оÑ?вен Ñ?лучаÑ?, когато е лицензирано и може да има пролем), могат да Ñ?и гледат работата, винаги може да Ñ?е намери аниме отнÑ?къде. Знам е какво е да Ñ?и на dial-up, знам какво е да Ñ?и на 9600 връзка, и 2400, и много добре знам, че нÑ?ма проблем да Ñ?валиш каквото Ñ?и иÑ?каш, Ñ?тига да има желание - едно време на такива връзки Ñ?е Ñ?валÑ?ше Ñ?ледващиÑ? slackware например (отнемаше около Ñ?едмица :) )

Ð’ момента е в процеÑ? на обÑ?ъждане нещо като онлайн архив на аниме, което не е лицензирано в БългариÑ? (например, Spirited away и Akira Ñ?а лицензирани), което да е на удобно мÑ?Ñ?то в peering-а и вÑ?ички да могат Ñ?покойно да качват и да Ñ?валÑ?Ñ‚ оттам, без да има опаÑ?ноÑ?Ñ‚ нÑ?кой да им го затрие. Пък който иÑ?ка, да качва - и който иÑ?ка, да Ñ?валÑ?, а който иÑ?ка, да Ñ?е Ñ?крие в дупката Ñ?и и да Ñ?и шепне на колекциÑ?та от диÑ?кове 'Безценното ми...'

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Май 21, 2003 1:30 pm 
Wandering fool
Аватар

napulno spodelqm mnenieto na maniax za udobstwoto na internet-a puk i pri publichni site-owe namazwat i drugi hora! Keep up the good work! Puk az shte vidq kwo moga da sglobq po vuprosa za koordinaciqta na download-a

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 39 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]