Ð?з пък каквото намерÑ? хубаво, веднъж го качвам на нÑ?кой Ñ?айт, веднъж Ñ?и го пиша на диÑ?кове...и Ñ? удоволÑ?твие бих запиÑ?ал на нÑ?кой квото имам, Ñ?тига да имам време, и да не Ñ?тава въпроÑ? за хилÑ?да cd-та - ако дойде Ñ? хард диÑ?к, нÑ?ма грам проблем
ОÑ?вен това, поне за мен, а и за доÑ?та хора, мрежата Ñ?и е най-удобниÑ? начин за прехвърлÑ?не на аниме и манга. Ð?Ñ?мам време да ходÑ? напред-назад, Ñ? диÑ?кове, cd-та и Ñ‚.н., ама без проблем мога да оÑ?тавÑ? нещо да Ñ?валÑ? филмчета, докато Ñ?пÑ? или Ñ?ъм на работа, и да Ñ?и ги гледам поÑ?ле...По Ñ?ъщиÑ? начин мога и да качвам.
Интернета в таÑ? държава бавно (но Ñ?лавно) върви към момента Ñ? минимални ограничениÑ?, и удобна Ñ?короÑ?Ñ‚, и винаги през него може да Ñ?е прехвърлÑ?Ñ‚ неща м/у два града, и поÑ?ле нÑ?кой да разпроÑ?транÑ?ва локално. Поне за мене, тоÑ? вид инормациÑ? иÑ?ка да е Ñ?вободна, и хората, които казват - аз ще ти дам еди-какво-Ñ?и,ама ти нÑ?ма да го качваш никъде (оÑ?вен Ñ?лучаÑ?, когато е лицензирано и може да има пролем), могат да Ñ?и гледат работата, винаги може да Ñ?е намери аниме отнÑ?къде. Знам е какво е да Ñ?и на dial-up, знам какво е да Ñ?и на 9600 връзка, и 2400, и много добре знам, че нÑ?ма проблем да Ñ?валиш каквото Ñ?и иÑ?каш, Ñ?тига да има желание - едно време на такива връзки Ñ?е Ñ?валÑ?ше Ñ?ледващиÑ? slackware например (отнемаше около Ñ?едмица

)
Ð’ момента е в процеÑ? на обÑ?ъждане нещо като онлайн архив на аниме, което не е лицензирано в БългариÑ? (например, Spirited away и Akira Ñ?а лицензирани), което да е на удобно мÑ?Ñ?то в peering-а и вÑ?ички да могат Ñ?покойно да качват и да Ñ?валÑ?Ñ‚ оттам, без да има опаÑ?ноÑ?Ñ‚ нÑ?кой да им го затрие. Пък който иÑ?ка, да качва - и който иÑ?ка, да Ñ?валÑ?, а който иÑ?ка, да Ñ?е Ñ?крие в дупката Ñ?и и да Ñ?и шепне на колекциÑ?та от диÑ?кове 'Безценното ми...'