#otaku+AlDim
изобщо не се заяждам, просто вие не правите и опит да си представите, че може би влагам нещо като сарказъм, а като едни буквояди ме разпвате за опитите ми за някаква алюзия
пък не смятам, че съм казал и едно нещо, което и сами да не можете да проверите, че е вярно. из форума има десетки препратки към минали събития, които очевидно са задължителни за наизустяване от всеки новодошъл, ако не иска да бъде смъмрен за някой коментар или тема. и не казвайте, че няма теми-табута, щото просто не е така. а някой се е осмелил да гледа love hina или saikano и после да каже нещо е веднага му се стоварват 1 тон тухли на главата. ами да кажем аз съм пропуснал вашите дискусии някога по въпроса и до ден днешен нямам представа, защо реагирате по тази начин. и със сигурност няма да тръгна да търся и чета някакви древни теми, защото просто ще ми се прииска да ви река нещо, а ако го направя, пак ще изляза виновен, че имам мнение по любимите ви сериали (и AlDim пак ще каже "Get over it"). заключват се теми, които не са ви интересни само на вас, нищо че в тях активно се пише, а значително по-безсмислени теми, които стоят непогледнати, очевидно имат правото да вегетират колкото си щат.
самият факт, че се заяждате с мен, твърдейки, че се заяждам с вас, е достатъчно показателен за търпимостта ви към аутсайдерите. не носите на критика и това си е. и не правите и най-малък опит да обясните нещата даже и в случаите, когато сте прави ("обясненията" на otaku обикновено са в стил, който очевидно е плод на съвсем различна концепция за учтивостта, на която той толкова настоява)