Току що ми се случи едно от най-бруталните неща някога...тъкмо отговорих на около 20 въпроса и ми се изтри сичко...мале ще се блъсна някъде...айде пак нановооооо :/
не стига, че бях аут за няколко дни ми сега...пууу...
Meze
1. Да ползвам, даже сега съм облечена в една

- какви ли? колкото по-големи по-добре...и с кокото се може по-шантави картинки
2. Дам...от онея дет се манипулират с врътки
3. хммм ако ми свети палеца...супер..няма да ми се налага да цъкам лампата, за да видя колко е часа..само се отвивам и ХОП
4. Ами още съм в процес на набавяне...ама да се пази човек ако си събера муахахах
AnImen
1. сигурна съм, че имам много,,,ма сега не се сещам...може би едно е че почти всичките ми учебници и тетрадки и тефтери са изпълнени с изцепките на хората около мен
2. Ми не...грозно е
3. Лошковците много ме радват
4. от гледна точка на момиче или от гледна точка на аниме-фен?!?! ами за мъж бих си взела Дарк от Д.Н.Ангел (олееее дори ме мързи да сменя на англ. ахах)
5. ами.....ТИ
6. хаха ами да чорапите които не съм сваляла от две седмици.хаха не бе майтап

ами много дрехи си харесвам..но предимно се обличам спортно (когато се налага се обличам и официално и си имам и такива дрехи)...не обичам острите обувки стил "чушка" и не нося високи обувки ...1.66 съм и не искам да се чувствам по-висока...и обичам ръкавите да са ми поне до кокалчетата на ръцете.

обичам сякви цветове..аа обичам и качулки ама не и на якето ..по едно време кат луда си копувах зимни шапки
7. Ами да имам...ама ще ми отнеме много място да се обяснявм

...но беше добър въпрос
8. ?@#)-П
9. Ами как си мислиш щом като отговорих на всеки един въпрос и то с повече от две думи
AirKris
1. Ами на много места...искам в Япония...или Нова Зеландия...абе много са
2. Мне...имах един паяк Бо-бо дет висеше на джама..ама умря..ааа аз го размазах щот взе много да шава...

...нямам...ама искам да си взема коте
3. ами да приемливо е...не трябва да се лигавят и да не им се обяснява кое може и кое не...ама и не трябв да го спукваш от бой...
4. Не ми харесва секса за една нощ...тва си е гавра..
5. Ами...не...можете да ме сметнете за безотговорна, но дори и да гласувам знам че нищо няма да се промени...тея правителства..нищо не може да се о1аква от тях...освен елементарните неща...
6. не смятам, че една вещ може да е толкова незаменима.... но все пак..не знам...може би нещо, което ми е от скъп човек или има емоционално(духовно) значение...
NightShade
Sto bene, grazie...sai l'italiano???
Ох сори, ако съм изтървала някой...плс не се сърдете...

айде отивам да превеждам