Vse si misleh 4e tuk e mqstoto kydeto da spomena ne6to za men ( gledam foruma - q tva e koi sum az? dam ... tuka pi6e moito ime ... aha da ve az sym na vernoto mqsto) ...
No kakto i da e ... TASK mi kvo da ti kaja moi 4ovek ob6to vzeto ako ima6 interes samo v edna oblast si po4ti krygla nula (moje da se spori nulata krygla li e ili elipsovidna). Ta po otno6enie na knigite az po4nah da 4eta kato mlad ( neznam kak da kaja 4e e na 6-7 godi6na vyzrast) i po4nah s suoer fentyzito MAn6on, Poluobuvka i Myhesta Brada ... kvo da vi kaja - koito ne e 4el vreme e da go pro4ete
Ina4e sym fen na fentyzi na fantstika i na prikazki ... kaji re4i indiiski qponski arabski ruski ... tuk tame bg i o6te ne kvi li ...
Za muzika - ami hora kvo da vi kaja to da gledate anime i da ne se kefite na new edge(mai taka se pi6e6e)
A pyk koi kaza ne6to za risuvane - ako iska moje ne edin ami tolkova mnogo fenove deto risuvat ima. Moje i klub4e da si napraim i da se u4im i da gledame anime ( kak samo se izvyrta samo i samo da se gleda anime a?

)
Neznam o6te kakvo da dobavq no ako se setq nepremeno 6te go hvyrlq prez granicata ta 4ak do vas da stigne ...
za vas ot Niderlandiq - az