Аз бях абитуриентка тази година . Бала не е нещо особенно , просто всички са малко по наконтени , очаквах повече , някак да е по официално , а то още като отидохме в хотела се започна с яката чалгия , съученичките ми бяха с почти еднакиви рокли , всичките дълги с голяма цепка. Беше ужасно когато почнаха да се качват по масите и да въртят яко гюбеци и това по време на вечерята

. Аз бързо се изнесох балната зала , поради непоносимоста да слушам тая чалга проклета ....За мое щастие попаднах в хотела на друг бал , там имаше по нормална музика и останах известно време , ама и там почна да загрубява и стана побой изчезнах и от там . Разхождах се из хотела и попаднах на някаво парти на някакви хора от Плевен в един пияно бар , там беше яко и музиката беше яка , сприятелих се с бармана и пихме бая , стана офертата ....Запознах се с някакви сладури от Плевен играхме билярд , свирхме ( по точно дрънкахме ) на пияно . По някое вренме минахме през една дискотека в съседният хотел , ама нещо не ме изкефи и изчезнахме и от там , после се качихме на покрива на нашия хотел , гледка беше невероятна ... Малко ми се губят някой моменти , ама така е по баловете . Друго което ми направи впечатление е огромното количество наркотици по баловете , всеки почти беше друсан , на моя бал нямаше куки и не стана нищо , но на следващата вечер бях на бал на една познта , там имаше супер много полицаи , дали са хванали някой не знам , но обстановката беше супер изнервена. Сутрината тръгнахме пеша да обикаляме по Пампорово , чистият въздух подейства изтрезняващо. Това беше в общи линии ,мина много бързо всичко .