Та кой съм аз? (уфф леле объкал съм си ника)
Та аз съм на 17 години от София. Казвам се Ганчо(мое да ми казвате и Бай Ганьо нема да се обидя). Та кво да правя уча, е не и през лятото.
Като музика слушам всичко освен чалга.
Кефа се на Военни филми или изторически е и Аниме разбирасе. Заниавам се с Web Design(е аматиорче съм си все още).
Та са да ви кажа за странната ми история в навлизането в Мангата и Анимето. Та първата ми среща с Анимето беше като бях още малък тогава изгледах на нелегална видео касета: Dominion Tank Police.
Та след това сестра ми се беше запалила по SMoon(гледаше го по RTL2), та тогава аз и се смеех че ги гледа ма тъй като нямаше кво да правя гледах с нея макар и да не чатках немски. Пък по нататъка се появиха и DBZ и Ranma 1/2(които почти не ги изпусках). И така след като спряха излъчването на немските телевизии спрях и да гледам Анимета, докато един човек не ми отвори очите(И първата Манга дето прочетох е Ranma 1/2, пък за Аниме Vampire Hunte D:Blooddust). И така от няколко месеца Гледането на Аниме и Четенето на Манга ми се превърна в хоби(или нещо такова).
Та тва е горе долу е изторийката. На тоя дето я е прочел само ще му кажа А ВЕ ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ!!!
Та все пак Hello!!!