Ми здрасти!;
казжам се Виктор Турмаков. Роден съм на 1.8.1989 Зодия котка със комплекси за величие.
Живея в София. Уча в 31 С(М)УЧЕМ- дано изгори цялото
Обичам метал и индъстриъл-LAIBACH,EINSTURZENDIENOIBAUTEN, ERG NOOR. Важното е да е депресивно и зло.
Любимата ми манга е BERSERK. Но се кефя на DEATH NOTE и на някои други
Любимото ми аниме е... Много са... Изгледал съм следните нещица
Akira Angel Sanctuary Atama Yama Bastard Berserk Bio Hunter Black Jack Bleach Bokusatsu Tenshi Docuro Chan Cowboy bebop Demon Sity Shinjiku Elfen Lied Fate stay night Final Fantasy 7 advent children FLCL Futari H Ghost in the shell Golden Boy Grave of the fireflies Great teacher Onizuka Green Green- erolutions Hellsing Haibane Ranmei Jin Roh Love hina Monster Mononoke Hime Naruto Necojiro su Neon Genesis Evangelion Onegai Twins Onegai Teacher Perfect Blue Porco Rosso Sakura wars OVA Serial experiments Lain Shaman King Slayers Tokio Godfathers Trigun Vampire Hunter D Vampire Hunter D- Bloodlust Wonderful Days Yakitate!! JAPAN
Обичам да четета много най-вече н.ф и фентъзи. ЛЕМ РУЛИРА
Мога да се похваля че съм бог по истотия и абсулютен въздух по математика
Мразя математиката, чалгата, инжекциите и жегата!
По принцип пиша в анимес бг. Повечето ме знаете. От известно време ви идвам на срещите. И сега реших да ви дода. А да на анивенчъра също бях. Чоуджиии...
Кат порасна мечтата ми е да стана управител на националния истотически музей, професор по медиевистика или поне дипломат в някоя по древна Япония...
ИДОЛ-ЙОСИФ ВИСАРИОНОВИЧ ДЖУГАШВИЛИ-СТАЛИН
А да. и снимка