KOlko mnogo vyprosi , samo za edin den
Izvinqvam se, che shte trqbav da im otgovorq na vednyj,no v momenta nerazpolagam s mnogo vreme

Taka, che pochvam podred^-^
1vi Otgovor ot viktorinata
Sayan, za domashni sladki sym navita! POne moga da s epohvalq, che sym taka da s ekaje, dosta dobra gotvachka

Heh..pauza za reklama
2ri!
fan4battle, Za syjalenie neizpolzvam sobstven PC, poradi lipsa na takyv

i nqma kak da izpolzvam i krilica ot tuk..syjelqvam... A tova s tenajerite i az si go misleh...i zatova se chuvstvam tolkoz dryta veche

hehe
I kakto kazva ningen mai mai naistina stradam ot sindroma na Pityr Pan heh

Chestno kazano , vinagi iskala da go sreshtna tozi momyk i da mmu otkradna sqnkata,che da si otana dete zavinagi ...no taka i nesym go otkrila oshte,a veche mi e dosta kysno da go gonq...hmz..
taka sega preminavam kym 3ti vypros, a imanno tozi na Venom.
Znachi, Venom, ucha v Trier..nevqrvam da ti e poznat tozi grad, no se vodi nai-stariq v Germaniq, ili pone edin ot nai-starite

Prieha me s kursove po nemski ezik,koito dosta mi pognaha da si podobrq rechta

hehe:) I da svikna s obstanovkata. A Za samata specialnost e taka, kakto si usvedomen. V nachaloto e super gadno. Uchi se Fizicheska geografiq, pochvite se izuchavat, Razni gluposti svyrzani s vqtyra-vs eedno meteorolog shet stavash:) Napravo ujast! I tova e celiqt ti grund studium..veche kato preminesh na Haupt, pochvash da uchish po-noramalnite neshta za bydeshatta ti profesiq i taka.. no..az opredeleno, nqam da go izytrpq tui chudo
4ti otgovor

kym Rezach
Podpisyt mi e nazvanieto mi mejdu priqteli i se qvqva neshto kato tvorcheski podpis na tvorbite mi

SaV e sykrashtenie ot Slavina <-- Imeto mi ^-^
Fiu! Mislq,che otogovorih na vsichi ,zadadeni mi vyprosi

I s tova se nadqvam da sym zadovolila ,pone zamalko glada vi za informaciq hehehe
DO!^-^