[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
anime.ludost.net • Виж темата - Моята историйка...

anime.ludost.net

Anime Ludost
Дата и час: Сря Юни 18, 2025 7:27 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 12, 2004 1:30 pm 
Аватар

Това е въпросното разказче за което споменах в темата за Kaori Yuki.
Изведнъж всичко ми дойде в главата и просто го написах.Аз лично си го харесвам...може би и на вас ще ви хареса...надявам се.
Вдъхновено от Boys Next Door.

"Хората са толкова жестоки"...мислеше си Сайра.
- Недей да плачеш мила.Всичко ще бъде наред,пак ще сме заедно,обещавам ти - каза Кари, докато полицаите закопчаваха ръцете и с белезници.
- Не, няма да бъде наред! - каза инспекторът.Имаме доказателства, че вие сте убили петимата мъже през последните шест месеца!
Последните шест месеца...най-щастливите моменти от живота на Сайра.Тя вече не чуваше какво говори инспекторът, само гледаше усмихнатото лице на любимата си и си припомняше щастливите мигове прекарани с нея.Преди да я изведът навън, тя се обърна към Сайра и каза:
"Помни, ще бъдем заедно!"
Вратата се тръшна и стаята потъна в мрак.Последната свещ изгасна заедно с мечтите на Сайра.Тя тихичко заплака в мрака, без да има кой да я утеши.
Твърде дълго бе страдала.Не заслужаваше ли малко щастие?Защо винаги и го отнемаха?Хората са жестоки същества.
Когато бе съвсем малка,по-големите деца от квартала отнеха любимата и кукла. Няколко години по-късно катастрофа отне живота на майка и баща и.Отнеха и всичко което някога бе обичала.
Бе принудена да стане момиче на повикване, играчка в ръцете на богатите е властни мъже, мълчалива кукла.Хората наистина са жестоки.
И тогава срещна Кари.Тя също "работеше" при един богаташ.Двете се сприятелиха.Перверзните представления които правеха за извратеният мъж, ги караха още по-силно да го мразят и още по-силно да се обичат.
И двете жадуваха да се измъкнат от това мръсно място, където ги използваха като евтини играчки, да избягат и да се обичат свободно.И така започнаха убийствата - отмъщенията на две жени към тези които ги използваха цял живот, към тези които ги нараняваха и унизяваха.
"Кари...Кари върни се..."
"Не!Те повече нищо няма да ми отнемат!"
.....
- Влизай вътре кучко!Хайде, мърдай!Най-накрая ще си получиш заслуженото, повече никога няма да убиваш!
- Да ти го начукам копеле.
Последва удар с пистолет.От устата на Кари текна кръв.
- Мръсна устата кучка!Скоро ще си получиш заслуженото!
Внезапно камионът с който щяха да я транспортират, наби спирачки.
- Хей!Какво става?
Чуха се няколко изстрела и всички бяха мъртви.Вратите се отвориха и Кари видя Сайра, която държеше два пистолета.
- Време е да се върнеш при мен скъпа.
Двете жени се качиха в друг камион и потеглиха.
- Къде да отидем Кари?
- Там, където ще бъдем свободни.
Спряха накрая на града, до един изоставен завод.Качиха се на покрива.Вятърът развяваше косите им за последно.
- Май всичко свршва тук Кари.
- Не, нищо не е свършило, мила, докато се обичаме нищо няма да свърши!
Постояха малко, хванати за ръце.
- Ще го направиш ли?
- За теб ще направя всичко!
Целунаха се за последно.Прегърнати, двете скочиха от покрива.
....
"Какво...къде съм?Кари!Кари къде си?"Сайра видя застиналата усмивка на лицето на Кари и кръвта която се стичаше от нея."Не!Исках само да бъдем заедно..."С последни сили Сайра опря пистолета в челото си.
"Казах ти че ще бъдем заедно!" - тези думи прозвучаха в ума и за последно.
Изстрелът отекна в тишината.

Последна промяна Amnesia на Нед Сеп 12, 2004 2:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 12, 2004 2:20 pm 
Гръмотевица
Аватар

Охоооооо :shock:
Харесва ми!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: ami
МнениеПубликувано на: Нед Сеп 12, 2004 6:28 pm 
Аватар

185,80kg 4erna kosa pronizvashti sini o4i. atleti4no tqlo i prikovavaht pogled. Me4tata na edna jena toi brodehe samoten po sveta dokato.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Сеп 17, 2004 8:38 pm 
Аватар

Blagodarq ti za otkrovenata kritika.Znam 4e moje da se napravi o6te mnogo po tozi razkaz,da se promenqt nqkoi izrazi i dumi,no prosto az taka go vidqh v glavata mi,i go napisah.Ne se mu4ih mnogo da go promenq,za6toto taka 4uvstvah 4e e dobre puk i se strahuvah da ne go razvalq.Mai ne se haresa na mnogo hora.Kakto i da e.Tozi e o6te edin koito napisah po su6tiqt na4in.Malko sum depresirana predi rojdeniqt si den i zatova go napisah(izlqh si 4uvstvatai sega sum po-dobre)Moje malko da si prili4at,no tozi pone e po-dulug. Uspqh da mu izmislq i zaglavie.Daje i da ne se haresa na horata az si gi pi6a za li4no udovolstvie,a ako na nqkoi mu haresa - mnogo 6te se radvam!

Калинката

“15 години на сълзи и страх…”
“Кои би си помислил,че някой ще е толкова тъжен на рожденият си ден?”
“Мислех,че Господ ще ме излекува от тази болест,мислех че щом ме е белязал, значи съм по-различна,мислех че Господ ме обича и ще ми помогне…Каква заблуда…”
Мирая постоя замислена.Изведнъж се ядоса и закрещя:
- Глупачка!Аз съм глупачка!Не искам нищо,никакви значи, никакви грижи!Не искам повече страдания,не искам да виждам тъжни лица!Не искам и да виждам повече калинки!
Тя хвърли възглавницата си по вратата.Един от апаратите запиука силно. Само след миг майка и бе в стаята.
- Какво става?Мирая добре ли си?Пак ли имаш сърцебиене?
“Горката мама.Пропиля живота си заради мен.Аз само и преча.Досега щеше да се омъжи отново ако не бях аз,ако не беше болестта ми.Всички около мен страдат.Даже брат ми ме отбягва…"
"Аз съм чудовище,едно противно,гадно чудовище,което изсмуква радостта на околните…но това само ме кара да се чувствам по-зле. Господи,колко съм ужасна!”
- По-добре ли си скъпа?Хайде да слезем долу и да празнуваме!Не искаш да пропуснеш рожденият си ден,нали?
Мама пренесе Мирая в инвалидната количка и двете излязоха в двора. Той беше затрупан от балони и гирлянди,въпреки че нямаше никoй друг освен тях.Както винаги тортата беше във формата на калинка.Какво да се прави,майка и упорито вярваше,че калинката на гърба на Мирая е знак от Господ и винаги обграждаше момичето с калинки.
- Пожелаи си нещо и духни свещите миличка!
“Какво искам най-много?..Искам всички които са страдали заради мен да бъдат отново щастливи,весели и безгрижни.Искам да изчезна за да не им преча повече!”
Мирая пое дълбоко въздух,но не успя да духне свещите.Задави я силна кашлица.
Очите на мама се насълзиха и тя се втурна да и помогне.След като и стана по-добре и всички хапнаха от тортата,Мирая каза:
- Мамо,имам една молба към теб.
- Всичко което поискаш скъпа.Кажи каква е молбата ти?
- Искам да ме заведеш до морето…искам да го видя за последен,път преди да умра.
- Какво говориш Мирая?Не се чувстваш зле,нали?Моля те,не говори така!
- Просто искам да видя морето.
- Добре.Ларс, ти ще буташ количката,а аз ще взема някои неща.
- Няма нужда мамо,добре съм.
- Добре,добре.Тогава да тръгваме.
През целият път мълчаха.Мирая по принцип не беше разговорлива,мама беше замислена,а брат и не знаеше какво да каже.
- Пристигнахме!
Морето беше изглеждаше мрачно и сърдито,заради наближаващата буря.И въпреки това Мирая беше запленена от гледката.То изглеждаше тайнствено и дълбоко,сякаш я мамеше да се гмурне в него и да потъне,да остане завинаги при него.
- Отивам да купя сладолед,ей сега се връщам.
Ларс спря количката до брега и се обърна да запали цигара.
“Горкият,заради мен така и не успя да откаже цигарите!”
Мирая усети как вятърът я обгръща.Сякаш всеки момент щеше да литне.Винаги когато идваше тук,забравяше за всичко;морето и действаше успокоително.
“Ако можех да се превърна в калинка и да отлетя,да се махна,да изчезна..”
- Ларс,обичаш ли ме?
- Какво… - той се сепна.Разбира се че те обичам,ти си моята малка сестричка, аз винаги съм те обичал.
- Аз също те обичам.Обичам и мама.Затова не искам повече да страдате заради мен…
- Какво говориш?Няма такова нещо!
- …затова ще се махна,ще изчезна завинаги.
Тя почувства как и става леко,как болката и тъгата и изчезват.
- Сбогом…
- Не си прави такива шегички с мен Мирая!Ларс се обърна.
- Мирая? Какво по дяволите…Къде…къде си???
Мама дотича запъхтяна.
- Какво стана Ларс?Къде е Мирая?Какво си и казал?Къде е тя???
Ларс стоеше безмълвен.
- О боже,детето ми!Къде е малкото ми момиченце?Изгубих я,изгубих я…
- Тя каза че ще си отиде завинаги,че не иска да ни пречи повече.
- Какво искаш да… - тя спря по средата на изречението.Ярък лъч светлина прорязваше облаците и осветяваше инвалидната количка на Мирая.
Една калинка кацна на пръста на плачещата жена.

P.S.Ne ne sum v invalidna koli4ka i ne sum bolna ot rak na drobovete ili to kakvato i da e bila neizle4ima bolest :D :wink: .

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 4 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]