oh,goodie,наруто се оказа направено в любимия ми стил.чудесничко просто,така не се бях "забавлявал" от бая време.аз просто съм от хората който обичат да разтягат удоволствието да гледам яки бойни сцени в продължение на 5 епизода,като във всеки следващ да ми обясняват точно кфо е станало в предишния,кой кфи супер дупер мега хипер нинжа техники е изпозлзвал,просто щото нещата се развиват прекалено бързо и немога да проследя действието както тряя..
айде стига със сарказма че сам почнах да се самодразня,представям си как ви се отразява на вас.без майтап обаче-от бая време не бях пожелавал на аниматори да ги изнасилят с близко паднал клон от дърво...много мудно бе деа,ония епизод 26-27 или кой отчно беше,направо ми се прииски да загризя бюрото деа-1 час чакане и от 45 минути 34 бяха обяснения на досегашната история...
жалко че няма кой да им каже на олигофрените че ако го направят по-динамично анимето ще бъде нещо велико деа,без майтап-аз лично още не съм попадал на биткаджииско аниме,което да има добра история,аки персонажи,кръв,добра анимация и разбирасе-да има динамика..който изкочи с такова нещо направо ще утрепе рибата
а още по-гадното относно тфа аниме е че и в сегашния си вид ЗАРИБЯВА адски МНОГО...даже в момента с нетърпение очаквам флашгета да ми изплуе 44-ти епизод.
ебаси-яко е деа,както казах липсва само динамика и кръв(е то второто май си е традиционно липсващ елемент деа)..със сигърност ще влезе в топ 5-цата ми
бтв-ае кфи бяха ония снимки на 1-ва страница от темата бе

аахахахаха рок лии цепи тухли деа