Major Offtopic
Е да , но когато случайно ти се отвори време , можеш наистина да си направиш густото . Да си накупиш скъпи ( от което следва и това е и важното >качествени< ) джунджуриики които винаги си искал . Да си направиш една екскурзия в чужбина като белите хора , а не в автубус дето с моя dimension не мога и кутрето си да мръдна и да те закарат до някоя евтина кебапчииница по границата с гърция и да си те върнат и да кажеш , после че си бил на екскурзия . Можеш да да си изплащаш хубаво собственно просторно жилище с добър изглед и когато някой ден съвсем ти доскучее да си издържаш децата от произолната жена която е добре изглеждаща и с тебе само заради кинтите ти (

) . Изобщо то си е и много до конкретния човек , но за мен да живееш качествено си е имено добър живот . То едното весело почти винаги можеш да си го направиш . И хамал на гарата да си , колко му е с други 4 хамала да опънете 3 от най-евтините водки за сметка на хляба ти за ден два напред и ще се разцепите от кеф ... Аз лично най-официално си признавам , че обичам скъпите неща и те ми доставят удоволствие . Не ги обичам само щото са скъпи , а защото са качесветни , направени с желание , с кеф и съответно и на мен ми доставят кеф . Съответно искам когато нещо ми хареса да мога да си го купя без да се потя преди това и да се чудя кой от двата си бъбрека да продам . До сега ( да са живи и здрави наще ) съм бил винаги платежо способен и искренно се надявам , че ще мога сам да съм и още по .
* Major Offtopic *
Кога впрочен наистина се очаква да свърши Наруто 2 ? Има ли някви идеи за това или ?
Понеже мангата би била твърде голям спойлер , изчетох в wikipedia сценария . И да звучи като същата сълзлива mass reminiscence spam Бозичка . Мисля , че искам fillerи с пораснал наруто + другите герой , а не майн story arks щото те лъхат на драма и никому ненужни спомени от миналото на произволни никои ...
И много ме обнадежди твърдението , че наруто ще е overpowered , щото по принцип обичам Imba герой , но в парт II пак изглежда е тъпия стар pattern спукват гъза на наруто , той се разревава , пуска за 10 сек екранно време лисицата през които на 5тата секунда има 7 минути спомен на някой за нещо , набива лошия който внезапно се конвертира в добър преди да умре и всички са щастливи . Баси а така се надявах на някви злобни убер мощни Naruto боища . Gaara е 18 пъти по-пич дори и в грижовната си версия .