blqh , gledah go i po4ti se izku6avam da kaja 4e e pulno nedorazumenie . Priznavam 4e grafikata e dobra , priznavam 4e poddarja6tite personaji sa gotini (osobeno Mao...aaa , ne diktatora

) , priznavam 4e kato cqlo gospoji4kite sa gotini , no tova po nikakav na4in ne stiga .
Siujet - mi prosto nqma . Ne6tata prosto stavat . Scarface go trepqt prez 3 epizoda i posle vuzkrusva , kolkoto da ima malko ek6an i da go otrepqt otnovo . 4ernata tehnologiq izglejda6e obe6tava6to kato zamisal , no v krayna smetka be6e totalno zagurben kato siujetno napravlenie .
Geroi - kakto kazah , poddarja6tite sa mnogo dobri . Background-a e dobre napraven za vsi4ki . Samo deto glavnite geroi sa napalno absurdni . Motivaciq , deystvie , povedenie - deca ot detskata gradina . Vse edno gledam dragon ball .
Humurat su6to , dokolkoto go ima e na nivo DBZ . Nqma vuob6te da go komentiram .
Moje bi gledam na serial4eto malko tvurde kriti4no (pri4inata za koeto e fakta 4e go gledah usporedno s epizodite na Bebop , za koyto sam napulno saglasen s animenfo.com 4e e anime N1 izob6to - perfekten ek6an , perfekten character dizayn , perfektna atmosfera , daje perfekten fan service , ako 6tete . Ot Hellsing nasam ne sam haresval drug serial tolkova . Samo siujeta mi e malko neqsen za6toto mi ostavat nqkolko epizoda , no prosto ne vijdam kak bi mogal da se provali na finalnata prava - ne pravi6 perfekten serial za da go izduni6 s poslednite 4 epizoda , nali ?No kak da e , ne tova e temata ) Ta moje da gledam malko tvurde kriti4no , no serial4eto mi se vida otkrovenno glupavo , da ne govorim za potresava6to tupiq final . Ah , a i mech-ovete bqha stra6no postni , kato izkliu4im onq simpatqga s plitkata .