алшу, и аз не възприемам Торадора! като харемно аниме. Окей, главният пич има 3 мацки, които го онождат, но това не е никъв харем. Това е по-скоро някво шожо с любовен многоъгълник. Щото все пак една от тия мацки, прекара повечето аниме, мислейки си, че е влюбена в друг, а втората пък така и не почна да действа по любовта си, до края. Много по-различно е от стандартния сетинг, в който главният герой се държи като идиот около жените, а жените се държат като идиотки около него и всичките го искат за себе си, по причини, които са тотално непонятни на зрителя предвид това къв злокобно мухлив тип е главният герой, нали. Та така. А и мангаката е жена - тях ги избива на някви фригидни любовни драми, а не на ечи-комедии, където има доста повече сексуалност в цялата история (и заглавието таргетва мъжката аудитория, а не толкова женската).
Иначе Тенчи като видях колко различни продукта е блъвнало, го отложих за някой друг път. Сега гледаме Skip Beat в къщи, аз точа Kemono no Souja Erin за след Skip Beat-a, а преди това бяхме захванали Bamboo Blade, на което Сашо се кефи, а аз мисля да не го гледам след 9ти епизод, щото ми е безкрайно скучно. Tenchi Muyo ще почака.
маниакс, ти кога го изгледа?
_________________ And that, is without a doubt, that. ,
|