Mayo Chiki - Впечатления от един епизод. Стандартна ечи, садо-мазо комедийка. Не е за мен. Дроп.
Mawaru Penguin Drum - Впечатления от един епизод. Опитва се да бъде прекалено много неща едновременно...хем драма, хем комедия, хем...абе някаква кичозна смес от жанрове, която не ме радва.
Иначе визуално е интересно. Дроп.
Nyanpire - евтино и елементарно. Всъщност аутрото, което скандализира всички с простотията и кича си е най-ценното нещо в него.
Още не сме навлезли в историята и може би не мога да го оценя "по достойнство"...обаче - дроп.
Usagi Drop - Впечатления от един епизод. Хареса ми. Драма, обаче предадена човешки и интересно. Ще се гледа нататък.
Ако исках да го изрекламирам пред DiaDora

щях да напиша, че е педофилски инцест...защото главната героиня хем е някъде на 6 години, хем е леля на главният герой, който е на 30+.
Добре, че въобще не е от този вид заглавия. (засега

)
Blood-C - Впечатления от един епизод. Хареса ми. Това нещо трябва да се гледа задължително в HD. Адски стилно, интересна игра с ограничени гами цветове (примерно училищните униформи са в черно и червено) и добра анимация.
Семплият керътър дизайн определено ме кефи.
Историята не изглежда нещо оригинално, но може би ще е добър фон за екшъна, драмата и туистовете, които предстоят.
Не виждам нищо общо с Blood и Blood+ (с което не съм добре запознат, така че наблюдението може да е грешно) освен името на главната героиня и музикалните мотиви.
Едно нещо не ми хареса...Сая пропя

...това реклама за музикалната кариера на сеюто ли беше?
Накратко - харесаха ми точно заглавия, които най-малко очаквах.
Baka to Test to Shokanju 2 - Първата серия ми се стори малко скучна. Предишният сезон и OVA-то бяха по-яки.
Надявам се това да е временно отстъпление.