Загледах го, че изведнъж ми се прищя да видя Шизуо (бях попаднала на клипче с него). Същата работа като Бакано! Не мога да разбера кво толкова им харесват на тия две анимета. Създателите се опитват да създадат рифрешинг персонажи - не особено успешно. Накрая пак стигаме до някви клишета, при това от досадните и шумни такива. Има бая персонажи, които са си директно сумиране на черти на характера от някои човечета от Бакано. Шизуо и Селти ме кефят. Това, което не ме кефи е, че за пореден път цяло Токио си нема друга работа, та се води по акъла на някви 3 пършиви гимназиста. Мда, сички байк и небайк генгове, с някви 20+ и 30+ годишни чичковци в тях трябва да се управляват от дечица в гимназията - есенциално е за правилното протичане на живота просто. Опитвам се да съспендвам дисбилийф-а като гледам тоя тип анимета, ама някои неща ми идват множко. Сюжета е доста предсказуем - успях да отгатна повечето врътки до момента цели епизоди преди да ни се разкрият. Доскуча ми някак.
Историята със Слашъра и влюбената в човечеството катана беше ТОЛКОВА тъпа всъщност... И колко е яко нонстоп да опяваш в прав текст за някой персонаж, че паразитирал върху други, щото НЕ МОЖЕШ да го покажеш, понеже не те бива да направиш достоверни керъктърс. Толкова простотия се изля около оная цайсата мръхличка.
Дотук ме кефят само Селти, Шизуо и тайнственият черен пич, дето продава суши (и прави ужасяващи опити да говори на руски, които могат да се сравняват по кошмарност само с френския на Уруми от ГТО) - надявам се да ни покажат малко повече от него вече. Остават ми 6 епизода до края. Сега май ще ми изфабрикуват война, за да съживят главата на Селти. Щеше да е яко ако шефовете на фракциите в тая война бяха минали пубертета.
_________________ And that, is without a doubt, that. ,
|