Ð?е е иÑ?тина! Тамън прегледах 175-ти chapter на мангата и Ñ?ъм разбит! Naruto-manga e добро, но HxH направо разбива!
Ð’ един от chapter-ите Ñ?е разбра що толкова Ñ?е бави излизането на HxH. Мангаката не е добре Ñ?ÑŠÑ? здравето! И понеже не можел да доÑ?тавÑ? манга за анимето, от компаниÑ?та дето издава анимето, в знак на уважение, издават и двете OVA. Ð?ко този охлюв вземе да Ñ?е гътне преди да завърши мангата, лично ще го намерÑ? в отвъдниÑ? Ñ?вÑ?Ñ‚ да му пръÑ?на мозъка отново!

. Докато в Ð?аруто, Ñ? поÑ?ледниÑ?Ñ‚ chapter който прочетох, общо взето вече е Ñ?Ñ?но какво ще Ñ?тане, то в HxH има още доÑ?та отворени неща, макар и там вече да Ñ?е изÑ?Ñ?нÑ?ва накъде ще върви иÑ?ториÑ?та. Докато в Ð?аруто героите развиват Ñ?поÑ?обноÑ?тите Ñ?и главно като Ñ?и надават шамари, в HxH вече Ñ?е чудÑ? до къде ли ще Ñ?тигне въображението на автора! Само гледайте какъв мач по Dodge Ball (по нашему "Ð?ародна топка") Ñ?е заформÑ?. ПроÑ?то не е иÑ?тина!
P.S: Имам чувÑ?твото че Ñ?ам Ñ?и говорÑ?, ама това е нормално (Schizos are never alone

). Ð?е знам дали това което пиша го чете нÑ?кой но аз Ñ?ъм толкова впечатлен че направо не ми пука! Ровейки из мрежата намерих и от 176-ти до 190-ти chapter ама на Ñ?понÑ?ки!

. По мое мнение от догодина може да очакваме не по-малко от нови 30 епизода на HxH!