Хмм , бÑ?Ñ… забравил да напиша мнение по-горе
Baka !

AÑ… , ти , не ти е хареÑ?ал а ? Хехе , еми какво да Ñ?е прави ...
Виж Ñ?ега , наиÑ?тина , прав Ñ?и за не едно неща , но лично мен анимето адÑ?ки много ме изкефи ! Да ти кажа , аз оценÑ?вам аниметата по Ñ?ледниÑ?Ñ‚ начин . Има две Ñ?трани - едната е външната - анимациÑ? , backgrounds and stuff . Другата е - това което чуÑ?тваш докато гледаш и Ñ?лед като Ñ?и изгледал анимето . За първата чаÑ?Ñ‚ - нÑ?мам нищо лошо да кажа . Може и да има този момент Ñ? анимациÑ?Ñ‚ , но не ме е подразнил .
Втората чаÑ?Ñ‚ , коÑ?то за мен има доÑ?та голÑ?ма важноÑ?Ñ‚ . Ð?ми , излишно е да кажа , колко много ми хареÑ?а . Е тва е , атмоÑ?ферата , чуÑ?твото че не разбираш какво по дÑ?волите Ñ?тава , кви Ñ?а теÑ? Soldats , ала-бала . . . имаше много недоÑ?миÑ?лени неща , вÑ?рно , ама не ми нарушиха удоволÑ?твието . Това че убиваха по деÑ?етина на иÑ?трел , миÑ?лÑ? като Eliks . Приех че вÑ?ичките бавни неща , Ñ?кролове и Ñ‚.н. , като чаÑ?Ñ‚ от нещата които Ñ?е опитаха да изградÑ?Ñ‚ атмоÑ?ферата , и за мен те го направих . Ð?ито един епизод не ми беше Ñ?кучен , гледах вÑ?ичките 26 епизода Ñ? огромно удоволÑ?твие . ПеÑ?ните "Canta Per Me" и "Salva Nos" Ñ?а нещо разтърÑ?тващо когато ги използваха , като Ñ?е замиÑ?лÑ? , прав Ñ?и че Ñ?а малко пре-екÑ?плоатирани , но Ñ?и Ñ?вършват работата да не ти омръзват до краÑ? . ( Като Ñ?лед това Ñ?ъм ги Ñ?лушал още 2 Ñ?едмици . Какво да ви кажа , Yuki Kajiura ме кефи повече и от Yokko Kanno ! ) . Като го изгледах , наиÑ?тина бÑ?Ñ… оÑ?танал Ñ? много добро впечатление , така че Noir много ми хареÑ?а . E това е , може да е малко тъпо от моÑ? Ñ?трана че не Ñ?ледÑ? там Ñ?ценариÑ?та какво е правил , режиÑ?ьора и Ñ‚.н. , ама Ñ?тига аз да чуÑ?твам че ми е хареÑ?ало , това е доÑ?татъчно за мен

AlDim , на теб не ти е хареÑ?ало , но това не прави Noir тъп Ñ?ериал . Сега покрай теб вÑ?ички ще го гледат Ñ? такава наглаÑ?а
Може и да е клише , ама щом е добро клише , аз нÑ?мам абÑ?олютно нищо против.
Хех ! Ð?йде !