Ми мен лично не ми трябват 'амнайсет вида техники да ме впечатли даден герой в развитието си.
Гетсугата - в банкай/вайзърд/мугетсу варианти напълно задоволиха скромите ми изисквания.
Хареса ми всъщност, че Кубо не прикачи на Ичи други техники, ами разви тази докрай.
Защото дефакто Гетсугата е същността му - градира постепенно и паралелно със силата, волята и уменията му.
Евела на Тити за което!
Наскоро пак прегледах няколко битки от там (Саске срещу Гаара, Наруто срещу Саске на водопада, Неджи срещу Паяка..), просто за амнайсти път се убедих колко е ненадмината и съвършенна анимацията му. Цветове,перспектива, хореография, движения,МУЗИКА - всичко е съчетано в перфектна хармония: кристал бе, Сваровски !!! ((;_; и кат си помисля кво е сега и сърцето ми се къса. Ама квото е - такова.

))
Блийча технически погледнато има перфектно анимирани битки, нямам грам забележка ...и все пак, нещо същественно липсва да мога дори да си помисля да го сравня с Наруто. То е ИМО пресъздаването на зашеметяващият дух на героите в битките на Наруто, който директно инфектира емоционално зрителя. Само екипа на Наруто знае тоз трик, признала съм ги!
Все пак да прекратя с моите нарутардски излияния...

, да се върнем към Ичиго.
За мен Васто Лорде трансформацията му е една от най-внушителните, които съм засичала въобще в шонен. (Пък и и при нея май немаше Гетсуга, поне аз не си спомням - спомням си гранде реятсу и брутално церо).
А битките му с Грим,Улкиора и Айзен ги пращам към шонен класиките дирекшън.
Не ,че нямат кусури и недоизпипаности - и мангата и анимето.
Но според мен се изказваш прекалено крайно, което пък те издава ,че си вложила достатъчно количество емоции
П.П. Ще те уведомя ако се появи Гримм пак... И не само теб де, сигурно ще орева форума кат настъпи тоз момент...