Гледах първите 20 минути на обикновен, простосмъртен монитор, след това прегледах останалите 80 минути на имба омг 1080p 37 инча монитор на неква hd версия 8 гигабайта.
Еми последните 80 минути май ми харесаха повече, въпреки че, типично като миналия ябълково семе, първите минути от филма бяха изпълнени с трил, след това имаше емоушънал-бла-бла и отново трил, малко съспенс и още трил-екшън.
John Woo требе го кастрират, пробва се в гейм индустрията, сега при аниметата се намести. По-добре да си се занимава с филми, поне от тях никои не очаква нещо особено, холивуд отдавна са свалили лентата на ниво бавноразвиващи се и никои няма да направи разликата.
Мразя тъпи анимета, струваше ми се, заради английския дублаж ли, заради нещо други ли, че анимето е направено за да удари яко американския пазар и сички роботи с hddvd/blu-ray плейъри да си купят една уж нърдовска анимация и да се кефят на фпс-а и графиката.
Къв е тоя special squaд ЕSWAT, дето държи двама ненормалници дето скачат в мелето и държат спусъците на оръжията си, застанали в средата на катедрала, докато противниците им са добре застанали някъде в страни и могат да се скрият лесно зад която и да е колона. МНОГО un-cool е за мене това, пораснах мамка му и такива каскади не ме впечатляват вече.
По-скоро бих се изкефил на филм за special ops снайперисти и половината филм да е гледане на карти, избиране на подходящо място и най-накрая един-два изстрела и това е. Броя на гилзите не ме интересува вече, малко реализъм ако се вкарва от време на време няма да е зле.
Първия appleseed беше по-добър, единствено като че ли, саундтрака на втория ме кефи повече

Препоръчвам на гледачите да налазят някакъв готин телевизор с dvi изход и да вземат един тон джънк фуд, за да не умрат от скука в периодите, когато няма тупа-лупа.