Яааа каква тема си открих. Тъкмо за аниме-вълненията дет ме разтресоха наскоро.
Та влизам аз у некъв гуем HMV-store: въпросният е верига за секви мувита,серийки и прочие на ДВД , Блу-рейове и прочие(оригинал) Покрай европейската секция дет се ровчих за корейско и индийско кино(корейско за мен, индийското за мамка ми) по едно време се озовах в аниме-секцията, дет и била съседче. Погледът ми попада през тонове Бличове, Нарутовци и темподобни на интересна(Нинджа скролл-like) опаковка с тежкото заглавие Sword for truth муви.
Позагледах я и ко да видя, първо - олдскул 90-те, второ - ТОЕЙ продъкшЪн, яката работа. И трето - само 3 паундчета. Още при номер 3.трябваше да ми засвятка червената ламбижка, че има нещо гнило, ама опиянението ми от тази ценна(по мои тогавашни мисли) находка ми притЪпила инстинкитие. Награбих аз с бясна скорост въпросната 'ценна' находка и вече щастлива, ще гледам ''оригинал''. Буахаха! Овч моуд ONN.
Пускам аз диско кат са прибрах дОма и почвам да цъкам за японско аудио.
1.Фейл - такова НЕМА (само английско било)
Преглътвам първото разочарование и си мисля, бе сигурно ще компенсира...
2.
3.
4.
.... нема да изреждам всички фейлове, кат се започне от кретенското американско заглавие на анимето, дет грам не се връзваше със съдържанието му,..та се мине през арт/графика и се завърши с мегаБУЛБУЛшит историята, дет просто ме остави без образ и звук..
Общо взето съдбата всячески се опитва да ме откаже от този ми порок анимания .
Още 1/2 подобни заглавия в порядък и комай е успяла.