2/3 от Ñ?ериала вече е качен на Чизе-то така че почвайте да го гледате и кажете какво миÑ?лите!
Според мен той е един от най-добрите коÑ?мичеÑ?ки Ñ?ериали и единÑ?твеното нещо което го поÑ?тавÑ? под Ñ?родника му Бибоп е че не Ñ?и е поÑ?тавил за цел да разтърÑ?и жанровите граници (но е далеч от Ñ?тереотипен). Ð’Ñ?ъщноÑ?Ñ‚ двете анимета Ñ?а изключително близки, даже Ñ?а продуцирани от една и Ñ?ъща компаниÑ? (Sunrise, Ñ?ъщо отговорни за вÑ?еизвеÑ?тните Gundam-и) в една и Ñ?ъща година ( '98 )!
РазправÑ? Ñ?е за Джийн Старуинд - червенокоÑ? Ñ?импатÑ?га предлагащ уÑ?лугите Ñ?и като наемник и ловец на глави заедно Ñ? малкото Ñ?и "братче" Джим. Повече от това нÑ?ма да ви казвам, защото иÑ?ториÑ?та е изключително приÑ?тна и не иÑ?кам да ви развалÑ?м кефа.
Ð?нимациÑ?та е Ñ?трахотна (не Ñ?амо за времето Ñ?и), нÑ?къде на нивото на Бибоп (а и подобна като Ñ?тил и оцветÑ?ване). Пригответе Ñ?е за чудеÑ?ни реалиÑ?тични дизайни на перÑ?онажите, базите и градовете, оръжиÑ?та, както и за не една и две изненади Ñ?вързани Ñ? корабите.
Музиката и звука Ñ?а на Ñ?ъщото виÑ?око ниво. ПеÑ?ните към интрото и ендинг-а Ñ?а Ñ?трашно готини. Ð’Ñ?ъщноÑ?Ñ‚ ендинга е много любопитен - за фон Ñ?а Ñ?ложени нÑ?колко неÑ?вързани Ñ?ÑŠÑ? Ñ?ериала, но прекраÑ?ни old-style sci-fi риÑ?унки (ако нÑ?кой намери хубави уолпейпъри Ñ? Ñ‚Ñ?Ñ… получава една бира от мен!).
ЧеÑ?тно казано към този Ñ?ериал имам една единÑ?твена критика - прекалено чеÑ?то при Ñ?мÑ?на на Ñ?цени е Ñ?ложен един разконцентриращ звуков ефект от изÑ?трел Ñ? револвер

ГолÑ?ма критика е, вÑ?рно
Ð?бе Ñ? две думи
гледайте го!
ИнтереÑ?ен факт: Outlaw Star е първата Ñ?понÑ?ка анимациÑ? излъчвана в къÑ?ната програма на Cartoon Network - Adult Swim. За целта е бил кълцан, мазан, едитван и разфаÑ?ован до неузнаваемоÑ?Ñ‚

До там Ñ?а Ñ?тигнали че да Ñ?лагат банÑ?ки по плакатите Ñ? голи мадами на Джийн и да триÑ?Ñ‚ вÑ?Ñ?ка капка кръв! Та бъдете благодарни че нÑ?ма да Ñ?е мъчите Ñ? тази оÑ?акатена верÑ?иÑ? на Ñ?ериала