[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4688: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4690: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4691: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4692: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3823)
anime.ludost.net • Виж темата - Моята аниме класация zomg

anime.ludost.net

Anime Ludost
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 2:11 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 07, 2006 1:13 am 
Стоян
Аватар

Вече над 10 година зяпам аниме и реших да споделя впечатленията си от гледаното :) ако искате направете го и вие.
Advent Children[8]-само феновете на FF могат да го оценят напълно,но дори и да не сте играли трябва да го гледате.
Agent Aika(6)-Сексапилни девойки със смъртоносни умения спасяват света.Женcка плът+екшън...чудно,но не достатъчно.
Air Tv(7)-До половината беше добро,после взе да става тъпо,нагалсено и банално.
Аir Master[8]-Много стабилни файтин сцени и приказна девойка.
Аkira(10)-Набора :) Гледал съм го 4 пъти през няколко години и нищо не може да ме разубеди,че Akira е абсолютната класика.
Amaenaideyo(6)-Типична харемна мания не много забaвно,но става.Много девойки изкушават нашия,който е кандидат будист прийст,естествено със скрита супер сила.
Angel Heart(8 или 9)-Продължението на City Hunter с всеки епизод става по-добро,въпреки че не е завършило вече го оценявам.
Angel Sanctuary(7)-Ако не друго,анимацията е много красива,но е недовършено.
Аppleseed[8]-По-добро от колкото очаквах.
ArmitageIII[8]-Ако харесвате GITS и това ще ви допадне.
Around The World In 80 Days(7)-Като бях малък му се кефих доста на това аниме,за това и няма да го гледам пак,защото сега вероятно няма да ми хареса :lol:
Аrjuna(7)-Доста въздействащо,но аграрното ми дойде в повече.
Astro Boy[8]-Гледал съм няколко серии и останах впечатлен,въпреки че е на 40+ години.
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto(8)-Стабилно,увлекателно аниме с фентъзи елементи,драма и т.н
Basilisk(7)-Въпреки че на всички им харесва на мен не достатъчноСтори ми се банално.
Bastard(9)-Много силно олд скуул,направо ми пълни сърцето.
Berserk(10)-Тва е мамата си ебе направо...класика
Beyond The Clouds(9)-Силно и въздействащо,с много красива анимация,най-вече на небето.Все пак е правено от Makoto Shinkai
Bible Black[8]-Много интересно и образователно :lol:
Big O-[8] Интересна история,уникална атмосфера и пасващ саунд
Bio Hunter-(5)-Бавноразвиващо и грозно,поне имаше кървища.
Black Cat(6)-Много изтъркано и незабавно.
Black Lagoon(10)-Да си дойдем на думата :) просто ме накефи на мах от първи епизод и така до края.
Blame! (7)-Доста кратко,предимно ме издразни.Друго си е мангата.
Bleach(7)-Малко над средно заради разнообразието от герои и горе долу заплетената история.
Blood:The Last Vampire(9)-Въпреки,че е кратко,доста неща се случват.Има стабилна анимация и запомняща се главна героиня.
Blood+(6)-Гавра с горното.
Boogiepop Phantom(9)-Mного стабиелн психологически хорър с откачена и объркана история.Eдно от любимите ми хорър анимета.
Byousoku 5 Centimeter(9)-SHINKAI!!!
Captain Tsubasa[8]-Ultra класиката
Castle in the Sky Laputa(7)-Нямам много спомени,но определено ми радваше окото като малък.
City Hunter[8[-Уникална олдскуул атмосфера,смях и екшън....Мързи ме да търся,ще я допълня някой ден :lol:

Последна промяна NightShade на Нед Юли 15, 2007 6:47 pm, променена общо 8 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юли 07, 2006 11:03 am 
Аватар

Taka като гледам си заложил на по нетрадиционни анимета в класацията си . Аз тъй като нямам чак такъв опит ще наблегна на мейн стрийм бозички :) .
Също така държа да изтъкна , че класацията която ще заформя е създадена на базата на личния ми кефометър на не на overall качеството на анимето , щото за мен едно аниме ако ще да е " най-добрата продукция " на века като не ми прави густо ... ми .!. да си го гледат . Подреждането не е и няма как да бъде обективно защото впечатленията от едно аниме малко или много избледняват с времето , а от там нататък идват хорските приказки , които са най-лайняния показател :) .
Ето започвам : ( може и повече от 10 да излязат )

1 Hellsing ( еми fan boy съм му на това аниме и толкова , вампири for the win ) ( само него съм гледал 3x ) + манга

2 Great Teacher Onizuka ( това аниме по-принцип си е много добро , разби ми кефометъра ) + мангата изчетена

3 Berserk ( за него всеки знае ) btw 2&3 са взаимно заменими зависи от настроението , това важи и за много други анимета от класацията ми - 2x гледания и мангата

5 AirMaster

6 Grappler Baki 1&2 ( за тия 3те няма нужда от коментар , само да отбележа че Grapplera е близо до съвършенност)

7 Tenjou Tenge * на тва аниме му трябва край и ще убия някой ако не продължат OVAите *

8 Мidori No Hibi ( това ми е първото аниме от тоя тип , но имам изключително добри спомени )

9 Full Metal Panic? Fumoffu ( за мен по-добро от другите 2 panica , oсобено от 2рия )

10 Samurai Champloo ( има някой не задоволителни епизоди , но като цяло е ехееее ... )

* хах сега изведнъж ми се преиска да направя ново подреждане щото ми дойдоха на акъла нови анимета *
* факт е обаче че тия изплуваха първи , което далеч не значи че следващите ме кефят по малко *

11 Vampire Hunter D 1&2 ( е това има вампири + супер добра анимация + як персонаж )

12 Koi Kaze ( хмммм , цитирам от постовете по негов адрес " Inces is the best , put your little sister to a test " )

13 Hajime No Ippo ( Главния герой маааалко лъхаше , което попречи на кефометъра ми да направи кабооом )

14 Initial D 1-2-3-4 ( Като цяло много положително впечатление )

15 School Rumble ( вай вай вай , какво щях да забравя , това кефометъра му е 5-6 позиции нагоре , ама повечето са в различни категории кеф , затова и подреждането е много относително )

16 Hachimitsu to Clover ( същото като за school rumble , ako става за въпрос повече ме кефи от actionite в топ 10 , ама >добрите< тупалки са малко , за разлика от комедиите )

17 New Fist of The North Star ( главния герой е pretty much godlike и има черва , мозък и литри кръв , aма е 3 епизода )

18 City Hunter 1&2&3&4 + филми ( мнооого добро аниме , ама по принцип пистолетните actionи по малко ме кефят от swords/bare hands/super powers )

19 Ghost In The Shell всичко ( тука вече имам леееко смесени чувства , ако я нямаше Мотоко щях да пропусна )

20 Dead Leaves ( единствената му грешка е че е кратко , а обичам дъъъъълги анимета )

21 Маi-Hime & Mai-Otome ( само Mai-Otome e яко , ама за да му се накефи човек трябва да е гледал Mai-Hime )
* Маi-Hime разглеждано по отделно , е едно от онези -всички положителни герой трябва да умрат драматично в последните 2 епизода- тип аниме , които по обясними причини са ми адски омразни *

22 Love Hina ( за малко да го пропусна , изглежда не е кой знае кво , ама поне се смях много и има някое дупе )

23 Yuu Yuu Hakusho ( weeeeeeй кво щях да забрая ... Yuu като стана на демон шях да получа душевен оргазъм )
________________________________________________________________________________________________
24 Wolf`s Rain ( много много добро аниме , но не го слагам към горните щото нещо ме натовари :) , пък аз обичам айляк анимета , пуцало , смях , героизъм , цици etc. ... )
________________________________________________________________________________________________

Аниметата изредени по горе определено могат да бъдат определени като " любимите ми " . Ако ги разглеждаме като едно цяло не повече от 2-3 % от това цяло ще ме дразнят по някакъв начин .

Иначе има още някой които ми се иска просто да спомена

Heat Guy J , Lamune ( това е особено добро , ама е твърде мудно за по горе ) , Gun X Sword ( на теория трябва да е много яко , на практика не ме впечатли чак толкова ) , Еlfen Lied ( това по-принцип е идеалната технология за създаване на аниме - цици , кръв , мозъци , черва и осакатени малки момиченца , но в случея само толкоав ) .
Тrinity Blood ( в това аниме открих изкопирани точно 5 други анимета + това как може да се урезили аниме с вампири , ама иначе не е лошо )

Има и още и още и още , но във всичко което бих споменал от тук нататък , на пук на всичките му добри страни и на фона на това че на моменти ми е допадало , е имало нещо което генерално да не се връзва с представите ми за добро аниме и от там нататък то автоматично се категоризира като посредствено , или казано с аниме думи " поредното " .
A може и да не ме е издразнило , но също така и да не ме е впечатлило , което автоматично пак го прави " поредното " .

Последна промяна The--Butcher на Пет Юли 07, 2006 11:19 am, променена общо 2 пъти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 23, 2006 9:30 pm 
Дрът пергишин
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 23, 2006 11:15 pm 
Силвия
Аватар

Аз ако почна да изброявам ...
Сигурно само 1/4 от аниметата ще се сетя.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 24, 2006 12:22 am 
Аватар

оу....малко анимета бих сложила за любими....наистина любими...много ми е било приятно да ги гледам, но реално тези, които наистина по някакъв начин са ме били наистина впечатлили се броят на пръстите на едната ми ръка...
сега ме мързи да пиша

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 24, 2006 9:43 pm 
Аватар

Еми ето ги и мойте фаворити:
1.Berserk
2.Vampire hunter d & Bloodlust
3.Samourai shamploo,Cowboy bebop,Trigun,Ergo Proxy
4.Full Metal Alchemist & Full Metall panic
5.Samourai deeper Kyo
6.Tenjou Tenge
7.Wolfs rain(само защото още не съм го изгледал цялото е на това място :sad: )
8.Golden boy
9.Bleach
10.Naruto(още имам надежди за него затова го споменавам :o )

П.П.това са аниметата а които се сетих в последните 5 минути така че списъка подлежи на голяма промяна...единствено берсерка винаги ще си остане на първо място!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Авг 24, 2006 10:36 pm 
Аватар

Айде и аз да се обадя.Само първите места казвам:
Сериал:
Cowboy Bebop
Филм:
GITS 1

Има още мноого мноого любими,но ако трябва да извадя тези,които най-силно са ми повлияли-това са :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 25, 2006 11:48 am 
Аватар

Лелелелеле много дълги класации, моита ще е доста кратка :)
1-Jubei-Chan
2-Wolfs rain
3-Ninja Scroll
4-Vampire hunter D
5-GITS(2-та филма без сериите)
6-Naruto/Hellsing -делят си мястотот макар двете анимета да нямат нищо общо
7-Bible Black(любимия ми хентаи )
8-Bastard

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 27, 2006 4:56 pm 
Аватар

X/1999[10] -Ей това аниме просто ми е любимо няма смисъл да говоря за него не напразно го слагам на челно място пред всички други гледани някога анимета,поне на мен много депрес ми въздейства пък нз,то може би щот и тогава тъй или иначе ми беше гадно...

Samurai Deeper Kyo[7] -Абе като цяло добро история сичко ама аджеба в някои моменти си викам "Тоя няа ли да спре да праи едно и също ???"

Samurai Champloo[8] -Доста съм се смял и много се кефех на Джин ( и още се кефя де :) )обаче по-тъпо нещо от 25 серия,мисле беше дето ядоха гъбите и после халюцинираха,не съм гледал :roll:

Peace Maker Kurogane[x] -Просто толкова много исках да го догледам едва 6 епа успях да гледам заради разбитото си тогава ЦД и мн ме е яд обещаваше да е яко ся мисля пак да го дръпна

Mayou Kara Maou[x] -Поне на мен ми действаше разтоварващо то си падаше и леко бака (макар отново мога да съдя от 17 серии които успях да изгледам заради CD-то :roll:

Yami no matsuei[9] -Еми тва аниме супер много ме искарти независимо от обратните наклоности на гадняра,а и постовните подмятания за миналото на единия от главните герои които сащо бяха свързани с shonen-ai :D Но за сметка на това ония бухали ли кви бяха дето треаше да играят "страните пухкави неща" както се изрази един мой приятел супер много ме дразнеха...

Onegai teacher[10] -Поне на мен тва аниме ми влезе в списъка на най-любимите анимета като се има предвид,че като цяло не блести със супер оригинална история и някви невиждани герои ама се пак самата героиня и пича дето се влюбва в нея много ме радват като двойка ;)

Onegai Twins[6] -Абе чесно да си кажа на доста моменти ми беше направо скучно...Ама се пак си заслужава гледането :wink:

Green Green[9] -Еми много смях съм се смял на тва аниме особено на тримата изроди които постояно искаха да се задяват с момичета леле много яко беше :lol:

Paradise Kiss[x] -Това в момента го гледам и обещава да е добро и доста сериозно като история,дано да е така пък и да не чак толкова добро колкото очакванията ми се пак е романтика димек се пак ще го догледам :D

Bleach[8] -Абе ако го гледам обективно тва аниме е добро отвсякаде,историята е доста уникатна (или поне аз не съм гледал подобна история в аниме ) героите са разнообразни ( за всекиго по нещо ;) ),начина на развитие на действието до 63 епизод много ми харесваше и от как почнаха филарите мнението ми спадна до 0 за това аниме (аз и без това го понамразих заради Ичиго поради причини истъкнати в една друга тема във форума),но все пак си остава значително добро(но все пак не бих го гледал... :oopz: )

Naruto[8.5] -Героите може да се каже,че са добри,историята също,развитието на действието,но защо е боза 3463463 епизода еми извинявам се ама никога няа да се захвана да го гледам щот сяка боза си има 3000000 филъри.... :roll: Само и затова спрях да го гледам на 75 епизод

Hellsing[9] -Тва аниме чесно казвам само заради Алукард ме радваше и аз само заради него давам 9...иначе мн ме дразнят анимета в които героя използва патлаци...пък и самата история ме отегчаваше на повечето места

Street Fighter ( 3те филма Generations,Alfa & 2 the animated movie) [7.5] -Значи аз първото аниме което гледах беше точно СФ 2 аз тогава и се зарибих здраво с аниме и си мислех,че няма по яко нещо от този филм (но се оказа че не е истина разбира се) и 3 филма както се очаква не се залага толкова на история колкото на комботата,но все пак си остават добри за распускане особено 3тия то там може да се каже,че е застъпено малко повече на история :)

Fatal Fury 2[7.5] -Не си спомням много добре филма само знам,че много ме кефеха Terry & Joe пък и топалката беше добре направена :)

Angel Sanctuary[9.5] -Това беше много добро аниме за мен просто историята си беше супер яка пък за любовта между Стсуна и Сара беше яко замислено ^_^ Но малко по-дълго да беше бе... :roll: Всички казват,че в мангата се разбира какво става,но аз мразя да чета от компа книги комикси и такива....ама някой ден може и да почета :lol:

Bastard[8] -Dark Shnider rullz :twisted:

FF VII AC[10.5] -0.5 е за супер яката графика :) Но ей това аниме като история,като действия като тупаник по велико няма по дяволите,но ЗА МЕН сички останали герои с исключение на Винсент и Сефирот са някак незарибяващи,може да испукам още някой...оооо разбира се Кадаж ей това е адския пич верно...и още някой испускам,но в последствие ще се сетя :D

Tenjou Tenge[x] -В момента и него гледам ама то много ме кърти за ся е за към 8 ама накрая ще се види

Berserk[10] -Уникално добро аниме за мен(както каза някой по-гере истинска класика), а Грифит рулира :twisted:

Cowboy Bebop[x] -поради същата велика причина със моето СД го изгледах едва до 6 епизод беше много добро но скоро ще има взимане на дисковете отново... :)

Vampire hunter D: Bloodlust[10] -Супер искъртено аниме едно от първите ми остави трайни белези в съзнанието ми (особено със смърта на оня големия как само го харесвах като греой пък той до трета битка не доживя,той даже във 2та не са би :evil: )

мисля че това е сичко което като аниме съм изгледал досега пък гледам че сте писали за Черната библия,че дайте и аз да напрая и сичкия гледан хентай (който тъй или иначе е малко...):

Bible Black [11] -Безпорно за мен най добрия хентай ever ,гледал съм доколкото знам всичко излезнало като серии овите ся ги дърпам,мога да кажа с ръка на сърцето (и на други части на тялото...) тва е велико

Nightshift Nurses[9] -Тва е само за хора които се кефят на по хардкор хентай...

Princess 69[9] -Тва ми са стори даже още по-хард :roll:

Oni tensei[8] -за феновете на демони и тем подобни изроди дет опраят мадами ей тва мой да ви допадне ама чесно казано доколкото съдя има много малко сцени подобаващи за хентая :lol: (или поне на някои епове)

Discipline[9] -От към страна на съществени сцени е пълно,а и самите сцени са задоволително добри...

Anyone you can do I can do better[4] -ебати тъпотията....

Cool Devices[10] -в отделните епизоди има за секи по нещо ама в повечето се набляга малко поече на садо-мазо трикове :lol:

Има още някои които не си спомням имената (то тва не само за хентая са отнася а и за анимето...) но за ся тва ако има нещо ще допълвам :wink: :P

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 27, 2006 5:56 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 27, 2006 6:27 pm 
Аватар

Еми то аз съм дал 9 просто щот за самия си жанр тва е най-хард дето съм гледал...пък за дървенето и дума да не става точно на тва пък :lol:

едит: Не искам да пускам още коментари за нищо,че Drown`In`Darkness еми то може и аз корено да си променя мнението,но чесно казано докато не прочета мангата няа да разбера,но все пак си твърдя че е готино анименцето все пак като виждаш аз даже си няам представа от мангата :arrow: анимето го приемам по друг начин ама ако е както казваш начи много греша,но това ще се види от утре почвам да дърпам ;)

Последна промяна AnImen на Нед Авг 27, 2006 7:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 27, 2006 7:23 pm 
Аватар

На мен пък ми е странно как ще дадеш на Angel Sanctuary 9.5.На фона,че не си чел мангата - не знам,може и да е приемливо.От моя гледна точка(т.е. първо прочетох мангата и след това гледах анимето) това е най-бозавото нещо дето можеха да направят по мангата.Всички образи са толкова упростени,Кира е ревльо(и така и не става ясно къв е тоя и за к'во се бори),изяли са една героиня,Катан е нещастник...мога да утре да плюя по анимето.Личната ми оценка за него е не повече от 4,понеже не беше много скучно(поне не много).
AnImen,съветвам те,прочети мангата,невероятна е.Заради нея заобичах четенето от монитор.По принцип и аз мразя,а и очите ми се разтичат,но...заслужава си,поне за Angel Sanctuary.

Calling him in and out of nowhere
Said "If you won't save me
Please don't waste my time"

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 27, 2006 7:34 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 27, 2006 7:55 pm 
Аватар

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 27, 2006 9:55 pm 
Дрът пергишин
Аватар

Fist of the North Star е царят на fighting аниметата.Тия от Toei са страхотни.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 25 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]