Taka като гледам си заложил на по нетрадиционни анимета в класацията си . Аз тъй като нямам чак такъв опит ще наблегна на мейн стрийм бозички

.
Също така държа да изтъкна , че класацията която ще заформя е създадена на базата на личния ми кефометър на не на overall качеството на анимето , щото за мен едно аниме ако ще да е " най-добрата продукция " на века като не ми прави густо ... ми .!. да си го гледат . Подреждането не е и няма как да бъде обективно защото впечатленията от едно аниме малко или много избледняват с времето , а от там нататък идват хорските приказки , които са най-лайняния показател

.
Ето започвам : ( може и повече от 10 да излязат )
1
Hellsing ( еми fan boy съм му на това аниме и толкова , вампири for the win ) ( само него съм гледал 3x ) + манга
2
Great Teacher Onizuka ( това аниме по-принцип си е много добро , разби ми кефометъра ) + мангата изчетена
3
Berserk ( за него всеки знае ) btw 2&3 са взаимно заменими зависи от настроението , това важи и за много други анимета от класацията ми - 2x гледания и мангата
5
AirMaster
6
Grappler Baki 1&2 ( за тия 3те няма нужда от коментар , само да отбележа че Grapplera е близо до съвършенност)
7
Tenjou Tenge * на тва аниме му трябва край и ще убия някой ако не продължат OVAите *
8
Мidori No Hibi ( това ми е първото аниме от тоя тип , но имам изключително добри спомени )
9
Full Metal Panic? Fumoffu ( за мен по-добро от другите 2 panica , oсобено от 2рия )
10
Samurai Champloo ( има някой не задоволителни епизоди , но като цяло е ехееее ... )
* хах сега изведнъж ми се преиска да направя ново подреждане щото ми дойдоха на акъла нови анимета *
* факт е обаче че тия изплуваха първи , което далеч не значи че следващите ме кефят по малко *
11
Vampire Hunter D 1&2 ( е това има вампири + супер добра анимация + як персонаж )
12
Koi Kaze ( хмммм , цитирам от постовете по негов адрес " Inces is the best , put your little sister to a test " )
13
Hajime No Ippo ( Главния герой маааалко лъхаше , което попречи на кефометъра ми да направи кабооом )
14
Initial D 1-2-3-4 ( Като цяло много положително впечатление )
15
School Rumble ( вай вай вай , какво щях да забравя , това кефометъра му е 5-6 позиции нагоре , ама повечето са в различни категории кеф , затова и подреждането е много относително )
16
Hachimitsu to Clover ( същото като за school rumble , ako става за въпрос повече ме кефи от actionite в топ 10 , ама >добрите< тупалки са малко , за разлика от комедиите )
17
New Fist of The North Star ( главния герой е pretty much godlike и има черва , мозък и литри кръв , aма е 3 епизода )
18
City Hunter 1&2&3&4 + филми ( мнооого добро аниме , ама по принцип пистолетните actionи по малко ме кефят от swords/bare hands/super powers )
19
Ghost In The Shell всичко ( тука вече имам леееко смесени чувства , ако я нямаше Мотоко щях да пропусна )
20
Dead Leaves ( единствената му грешка е че е кратко , а обичам дъъъъълги анимета )
21
Маi-Hime & Mai-Otome ( само Mai-Otome e яко , ама за да му се накефи човек трябва да е гледал Mai-Hime )
* Маi-Hime разглеждано по отделно , е едно от онези -всички положителни герой трябва да умрат драматично в последните 2 епизода- тип аниме , които по обясними причини са ми адски омразни *
22
Love Hina ( за малко да го пропусна , изглежда не е кой знае кво , ама поне се смях много и има някое дупе )
23
Yuu Yuu Hakusho ( weeeeeeй кво щях да забрая ... Yuu като стана на демон шях да получа душевен оргазъм )
________________________________________________________________________________________________
24
Wolf`s Rain ( много много добро аниме , но не го слагам към горните щото нещо ме натовари

, пък аз обичам айляк анимета , пуцало , смях , героизъм , цици etc. ... )
________________________________________________________________________________________________
Аниметата изредени по горе определено могат да бъдат определени като " любимите ми " . Ако ги разглеждаме като едно цяло не повече от 2-3 % от това цяло ще ме дразнят по някакъв начин .
Иначе има още някой които ми се иска просто да спомена
Heat Guy J ,
Lamune ( това е особено добро , ама е твърде мудно за по горе ) ,
Gun X Sword ( на теория трябва да е много яко , на практика не ме впечатли чак толкова ) ,
Еlfen Lied ( това по-принцип е идеалната технология за създаване на аниме - цици , кръв , мозъци , черва и осакатени малки момиченца , но в случея само толкоав ) .
Тrinity Blood ( в това аниме открих изкопирани точно 5 други анимета + това как може да се урезили аниме с вампири , ама иначе не е лошо )
Има и още и още и още , но във всичко което бих споменал от тук нататък , на пук на всичките му добри страни и на фона на това че на моменти ми е допадало , е имало нещо което генерално да не се връзва с представите ми за добро аниме и от там нататък то автоматично се категоризира като посредствено , или казано с аниме думи " поредното " .
A може и да не ме е издразнило , но също така и да не ме е впечатлило , което автоматично пак го прави " поредното " .