Last Exile! Finaly! Признавам си обаче, че историята започва скучновато и не се откроява с нищо с тези момиченца, тръгнали да спасяват света... как се навъждат толкова надарени деца все още остава мистерия за мен...
Но арта еееее страхотен както в 1вата част. Може би главно заради това се влюбих в това аниме на времето. Мисля, че това ми е любимият стил. Дио и за мен е изненада, че е там... и че го играе толкова миличък... но ще видим. Ще го гледам до последния еп

))
Chihayafuru... след първите коментари тук реших да го гледам, амаааа никак не съм очарована. Надявам се скоро да се заформи някой любовен триъгълник, че много се задържаха над живота им като хлапета. Поне не е някакво натоварващо..
Towa no Quon доста ми допадна, но много нарядко излизат епизоди.. Честно казано нямам кой-знае какви впечатления но за момента го следя.
Ben-to..тръгнах да го гледам само и единствено заради заглавието

но май бързо, бързо ще го дропя.. Поредната училищна тъпотия с главен герой лузър, на който всички мацки се лепят, а главната мацка е "ледената кралица" и всички много и се кефят...естествено тя ще си падне по въпросния лузър ~.~
Та това са нещата, които съм почнала... исках да гледам 2те анимета с детективски истории, амаааа арта ми е много не по вкуса и има някакви елементи, които никак не ми допадат, та няма и да ги започна..
Голямо разочарование за момента.