Uchuu no Kishi Tekkaman ep. 9-26 - гледането на това чудо беше напълно излишно, а и навремето е било доста маргинално, защото съм виждал подобен арт и сюжет от същия период. Тук-таме се забелязва някоя свежа идея или камео от известно сею, но като цяло не си струва.
Гледах го, като подготовка за Tekkaman Blade, но двете не са свързани сюжетно и се развиват в различни светове. Основният конфликт, както и произходът на бронята са съвсем различни.
Uchuu no Kishi Tekkaman Blade ep. 1-4 - хубавото в това заглавие са 90-тарските арт и анимация, а всичко останалото е лошо

. Сюжетът и диалозите са много зле, но нямат извинението на Uchuu no Kishi Tekkaman да са правени през 70-те години за детска публика.
Най-болезненото е, че трябва да слушам прекрасни сеюта, като Megumi Hayashibara, Toshiyuki Morikawa и Yasunori Matsumoto да произнасят ужасни реплики с тъп патос.
Историята може да е различна, но основните типажи са същите само с някои разменени качества, космическата катерица е вече генки момиченце, пък за цвят са добавили окама и обемист чичка механик.
Shouwa Genroku Rakugo Shinjuu: Sukeroku Futatabi-hen ep. 7 - разкриха най-накрая как наистина е загинал Сукероку. В предния сезон Якумо ни послъга за някои подробности.
Sengoku Choujuu Giga: Otsu ep. 6 - гег относно първият банан и първото подхлъзване на бананова кора в Япония. Естествено Нобунага е по-заинтересуван от последното, за разлика от Хидейоши, на който му отивало да яде банани, защото...колко смешно, той е маймуна.
Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari ep. 7 - цял епизод героите се справят с шока си от финала на предния епизод.
Tales of Zestiria the X 2nd Season ep. 7 - миии, сякаш се случиха някакви неща, но вместо да ми пука за тях се борих с прозявките.
Sabu to Ichi Torimono Hikae ep. 23 - странна работа, колкото и да е тъпа историята и липсващи анимациите, това шоу ме кефи. Прекрасен минималистичнен карикатурен арт, както винаги.
Gintama. ep. 7 - типични шонен шонен ситуации и масова атака на бездарно красноречие. Предполага се да съм мощно емоционално въвлечен в тези сцени, но аз не съм и ми е скука.