Lupin III: Part 5 ep. 13 - обратно към централната история. Епизодът малко напомняше един дърт филм - Toy Soldiers, но със значително подобрена обстановка с това, че се развива в девическо училище

и че в действието се включи Фуджико.
Следващият път сюжетът продължава в по-стандартна за Люпен Трети посока.
Gundam Build Divers ep. 14 - бла, бла, бла, а и новият Gundam на протагониста е грозен.
Saiki Kusuo no Ψ-nan (TV) 2 ep. 24 - малко претупан, но подходящ финал. Надявам се да няма повече сезони, защото материалът наистина се изчерпа.
Hisone to Maso-tan ep. 12 - не бих казал, че е особено оригинален финал, но пък е логичен (без хепи енда) и като цяло свежо и приятно анименце.
Island ep. 1 - че ще е пълен идиотизъм си личи от дизайна и поведението на главните героини (ако можеше тази с бялата коса да не пее...), но все пак има някаква мистерия, а и обичам истории, които се развиват на загадъчен остров.
Emiya-san Chi no Kyou no Gohan ep. 7 - този пък почти без готвене - плажен епизод. Сцените с волейбола си бяха екшън.
Tokusou Kihei Dorvack ep. 16-19 - някак забавно тъпо, но мисля че друг освен мен, не би го намерил за забавно.
Detective Conan ep. 906 - нескопосана история, но поне триковете бяха прилични.
От по-добрите AO-та.
Full Metal Panic! Invisible Victory ep. 10 - тук освен лоша продукция и драстични смени в арта, демонстрираха съвсем разпилян фокус върху историята, пък да не говорим тя колко е зле.
Екшън сцената със Соске беше пълен тъпизъм, който не би сработил и в 80-тарски екшън.
Сюжетният обрат с Калинин, го бяха спойнали още в OP-то.
Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen ep. 12 - по-комедиен от обичайните епизоди напоследък.
Shinkansen Henkei Robo Shinkalion The Animation ep. 23 - епизодът ми разкри, че единственият персонаж за който ми пука тук е Харука.
Akai Koudan Zillion ep. 21-22 - обичайните глупости, този път с неприятно лъжливо хлапе.
Tada-kun wa Koi wo Shinai ep. 13 - този хепи енд си го изстискаха не знам откъде, протагонистите не направиха нищо с което да го заслужат.