Souten no Ken Re:Genesis ep. 2 - това може да се гледа вместо комедия...смея се и в моментите, които са предполага да са забавни (примерно бабаитските изпълнения на мутрите) и в моментите, които се предполага да са драматични.
Uchuu Senkan Tiramisù ep. 2 - тъпите random шегички продължават.
Kyattou Ninden Teyandee ep. 42-54 - общо взето прилично сериалче, но определено е бледо отражение на класиката Yatterman. Колкото и да е различен сетингът и героите, формулата и шегичките са си същите.
Akai Koudan Zillion ep. 1 - приятно дърто сериалче. В първи епизод вкарва всички 80-тарски приключенски и sci-fi тропове. Напомня ми за Lensman.
Да видим, как ще се развие.
Mobile Fighter G Gundam ep. 33-49 - един от най-лошо направените и некадърно разточените Gundam-и. Кръстоската с battle shounen и super robot е сътворила ужасен хибрид. Много хора го водят комедия, но аз мисля че си се взима насериозно.
Ако на някой му трябва официална пародия, най-добрата такава е Mobile Suit Gundam ZZ, която е и много по-добре направена от G Gundam, въпреки че е 8 години по-стара.
Gegege no Kitarou (2018) ep. 2 - втори епизод ми хареса повече, разкриха и останалите герои. Котката е готина, но пък плъхът открадна епизода. Сеюто му е аниме ветеран и сигурно е най-известен с ролята на Пиколо, но аз си го харесвам, като некадърният следовател Ямамура от Detective Conan.
Sword Art Online Alternative: Gun Gale Online ep. 1 - кой би предположил, че ще е по-кухо дори от Sword Art Online

Като за тактически шутър тук разиграват някакви идиотски тактики и най-често липсата на такива. 70% от играчите са пълни идиоти, 30% май се ориентират горе-долу. Само мога да предположа, че повечето отбори бяха абсолютни аматьори.
Облеклото на главната героиня щеше да има смисъл, ако може да променя цвета си от розов на друг подобно на хамелеон, в зависимост от това дали играе примамка или не...но не би.
Най-идиотското в серията е, как екип от професионалисти ползва играта за тренировка и дори има предимство. Точно те по-трудно биха напипали как да експлоатират слабостите на симулацията, защото ще трябва да потискат мускулната си памет от реалния свят.
С други думи - поредният ужасен сценарий с ужасни диалози писан от хора, които си няма и най-малко идея как работят игрите.
Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen ep. 1 - Чидори и забавния преглед на японската история се завърнаха.
Detective Conan ep. 898 - единична история с най-обикновена кухненска загадка без престъпления и страхотии. Може да се каже, че епизодът беше по-скоро сладкарски...и то предимно ядоха различни торти.
Последната японска мода - да гледат и да пускат лиги, как по телевизията въображаеми герои се тъпчат.
Saiki Kusuo no Ψ-nan (TV) 2 ep. 12 - добро епизод, всички сегменти бяха смешни, но най-забавна ми беше сложната схема с караокето.
Hinamatsuri ep. 1 - абсурдистка комедийка. Засега става, да се надяваме, че няма да се изтърка бързо.
Kindaichi Shounen no Jikenbo (TV) ep. 116 - просто пъзел. Псевдо флешбеците бяха добра инвенция, ако не друго бяха смешни.
Shinkansen Henkei Robo Shinkalion The Animation ep. 13 - ъх, новият пилот е такъв бастун. Трябваше ли да е написан толкова зле?
Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru ep. 1 - средниста и дори малко по-зле продукция на история съставена от най-мизерните light novel тропове и клишета изсипани на едно място и разбъркани не много старателно.
С други думи, ако може да се изтръгне някакво удоволствие от това аниме е, човек да му се радва колко е зле. :drunk:
Мдаммм в музиката има някакви ориенталски мотиви, които ме кефят, но и тя не е нищо запомнящо се.
Tada-kun wa Koi wo Shinai ep. 1 - стандартно и дори безлично анименце на тема романтика.
Най-запомнящото е камеото на Golgo 13, точно защото е толкова не намясто тук.
Uchuu Senkan Yamato 2202: Ai no Senshi-tachi ep. 11-12 - това защо въобще го гледам? Оригиналната история не ме кефеше. Тук промените са я направили още по-странна. Отношенията между героите са излишно заплетени и нелогични.
Дори появата на Деслър на бойното поле не помогна особено.