Golden Kamuy 2nd Season ep. 12 - вълнуващ финал пълен с очаквани внезапни обрати и смяна на перспективата към по-стари събития. Ново групиране и нови коалиции между главните герои.
Естествено историята продължа, но тук е подходящото място да се направи почивка, вместо да ни оставят в някой гаден клифхенгър.
Не е ясно дали сериалът е успешен финансово и дали студиото планира 3-ти сезон щом се натрупат достатъчно глави, но определено е добра реклама за мангата.
Kindaichi Shounen no Jikenbo ep. 135 - хареса ми как арката започна, а също и атмосферата и, но краят беше ужасен. Предисторията и мотивацията на убийцата са напълно малоумни...в смисъл можеше просто да информира полицията вместо да ги избива. Имаше е достатъчно улики, че да ги вкарат в дрънголника задълго.
Layton Mystery Tanteisha: Katri no Nazotoki File ep. 36 - wow, crime of fashion. Това де, хамбургерите са зло.
Поредната дебилна серийка.
Double Decker! Doug & Kirill ep. 13 - още миналия път беше ясно, че имам някаква измама и че Дъг се прави на мъртъв.
Обратът с Юри беше твърде изстискан от пръстите.
Ако не беше вторият по значение лошко, главният щеше да се измъкне.
Заготовката за втори сезон е твърде нескопосана. Ако има такъв ще го прескоча.
Gyakuten Saiban: Sono "Shinjitsu", Igi Ari! Season 2 ep. 12 - дори за anime original историята беше отврат, а в началото ми се стори толкова обещаваща...
Detective Conan ep. 925-926 - историята с фигурката на Хиго е от по-скучните в мангата, а анимето не добавя нищо ново.
Следващият път училищната екскурзия до Киото, където чакат няколко случая за разрешаване и сложната акробатика около това Шиничи да поддържа истинската си форма.
SSSS.Gridman ep. 12 - не се сещам, какво друго да напиша освен "скука". Може би защото не съм фен на токусацу и училищни мелодрами?
Напоследък Trigger не ми дава много поводи да ги уважавам.
Gakuen Basara ep. 12 - персонажите бяха интересни, а играта на сеютата им прекрасна. За съжаление повечето гегове бяха тъпички, а историята не вървеше наникъде.
Shinkansen Henkei Robo Shinkalion The Animation ep. 44 - их, този изтъркан похват в момента на най-голям триумф да хвърлят героите в бездната на отчаянието, както и да обезсмислят усилията им от предните няколко епизода.

Твърде много сапун в това детско шоу.
Toaru Majutsu no Index III ep. 12 - стандартните безумни политически решения и действия. Сюжетът неочаквано превключи в режим приключенски роман от типа на "Тримата мускетари": каляски, гори, тайни проходи, дуели между благородници...авторите забравиха за всякакви модерни придобивки, като сателитно наблюдение, дронове и дори клетъчни телефони...
Karakuri Circus ep. 11 - атаката над щаб квартирата на главните лошковци ме изкефи. Абсурднизмът на дуелите е от нивото на One Piece и JoJo, а още към каста се добавиха поредните любими сеюта.