Dororo ep. 8 - а, кво, хепи енд? Нещо не е наред в тази история. Може би това е anime original, като предния епизод?
Утрепаха двуглавата стоножка на подозрително удобно място, та като изпаднат от нея, да не се пребият...а в реалността подобни езерца във вулканичните местности са пълни или с вряла вода, или със сярна киселина, или и двете.
Абе претупан си беше и този епизод.
Kouya no Kotobuki Hikoutai ep. 7 - или аз свикнах, или историята наистина става все по-добра и дори главните шматки не са ми толкова противни вече.
Значи братът на Кейт е инвалидизиран при разследването на загадката на пришълците от паралеления свят (Земята?).
Нов политически играч се опитва да монополизира доставките на бензин и да отслаби местната отбрана.
Спиращи дъха въздушни акробатики, както обикновено. (Това де, щяха да са, ако бяха с истински самолети.)
Detective Conan ep. 931-932 - миии тъпа туристическа реклама. Предният път поне бяха на интересен вулканичен остров. За историята въобще не си струва да се говори.
Gyakuten Saiban: Sono "Shinjitsu", Igi Ari! Season 2 ep. 18 - неочакван (за мен) бонус: Реиджи срещу Мей Карума. Съдията блондин също е забавен елемент.
Ха, да не става дума за близначки или дори тризначки? Колко сестри има в тази фамилия?
Kaguya-sama wa Kokurasetai: Tensai-tachi no Renai Zunousen ep. 7 - стандартните гегчета. Ю имаше да освободи доста негативна енергия, но го направи в най-неподходящия момент.
Egao no Daika ep. 8 - излиза бягството в 6-ти епизод е било фалшива кулминация. Всъщност кралство Солей все още има територии и ресурси да поддържа войната. За какво беше тази драма с изоставянето на столицата, щом все още имат възможност да противостоят на противника? Защо Изана се жертва и остана в нея?
Като говорим за последния, човекът усети вдигнатия му death flag и реши поне да се жертва за нещо смислено.

Така де, не мога да се сетя за по-голям тъпизъм - оставяш се в ръцете на врага, за да го шпионираш и това удобно подава следващия сюжетен обрат - "Технологията е зла, трябваше да послушате терористите!".

Какво, нямат ли нормални шпиони?
Трудно ми е и да повярвам, че цели 12 години не са разследвали причините за атентата.