Bem ep. 1 - това е като дреха съшита от непасващи части от други дрехи. Някои от тези дрехи също не са особено красиви.
Личат известни усилия, но интеграцията на 3D CGI-а и смяната на стила между кадрите изпъкват неприятно. Сюжетът също е подаден неравномерно, а и концепцията е сякаш недомислена.
Tsuujou Kougeki ga Zentai Kougeki de Ni-kai Kougeki no Okaasan wa Suki Desu ka? ep. 1 - точно толкова тъпо е, колкото подсказва заглавието, обаче Ai Kayano играе майката епично лигаво, а Satomi Arai звучи, като пораснала версия на Hata от SYD. Двете правят анимето някак гледаемо.
Lord El-Melloi II Sei no Jikenbo: Rail Zeppelin Grace Note ep. 2 - навлязохме в детективската част. Аратът може би беше малко по-семпъл и грозноват отколкото досега.
Detective Conan ep. 946 - загадката щеше да е интересна, освен ако само за да им проработи схемата, не трябваше да измислят абсурдни обстоятелства, как през 70-те някаква телевизия с десетилетна история нямала технически средства да записва предаванията си, та се налагало да ги излъчва на живо. (Би било разбираемо в определени условия през 60-те.)
Можеше да измислят някакво по-просто извинение (примерно, че авторите просто искат да е на живо заради предизвикателството).
Dr. Stone ep. 2 - съживиха най-силния тип, за да набие едни лъвове.
Същият се оказа по съвместителство и главният злодей.
Обясниха колко чисти и неопетнени са тийнейджърите. (Lord Of The Flies anyone?)
И не че главният герой не е съгласен, но държи да съживи всички, щото така му е кеф.
Скука.
Дроп.
Toaru Kagaku no Accelerator ep. 1 - чисто технически на този етап е значително по-добро от Index 3, но сюжетно си е същото безумие.
Ще се задържа епизод-два, но не мисля, че ще стане по-поносимо.
Enen no Shouboutai ep. 2 - някак по-гледаем епизод от първия. Почваме да влизаме в типичните battle shounen коловози, което в случая е добре.
Joshikousei no Mudazukai ep. 2 - почна да ме наляга скука.
Ghost Sweeper GS Mikami ep. 22-28 - продължава да е доста прилично и забавно. Имаше дори пародии на тема mecha и Black Magic M-66.
Не съм се радвал така на дърто заглавие от Cobra и Orguss 2 насам.