Vinland Saga ep. 19 - твърде много нагласени решения и развития с цел главните герои да се съберат в еднинна дружинка зад бъдещия Канут Велики.
Това чудо в ядрото си е battle shounen и никакви там хвалби, как се бил превърнал в страхотен seinen след смяната на издателя на мангата не могат да ме убедят в противното.
Кретенските реакции от страна на персонажите са единственото ценно нещо в анимето.
Fate/Grand Order: Zettai Majuu Sensen Babylonia ep. 8-9 - тук се предполагаше да ахнем от драматичните развития и мозъкът ни да стане на бъркани яйца от екшъна.
Е, последният по-скоро дразни с някои техническите дефекти и как някои герои се жертваха без никакъв тактически смисъл.
Решението на лошковците да оставят главните герои живи е едно от battle shounen клишетата, което мразя най-много.
Привличането на Ищар на страната на Гилгамеш беше дори по-отблъсващо най-вече, защото на практика е все едно Рин да си падне по още по-безличен персонаж от Широ.
Единственият плюс е, че най-накрая обясниха за този тип сърванти.
Shinchou Yuusha: Kono Yuusha ga Ore Tueee Kuse ni Shinchou Sugiru ep. 7-8 - определено най-забавното шоу от сезон есен.
Сея повреди поредната богиня.
Всяка следваща ситуация е ново и по-голямо предизвикателство.
High Score Girl II ep. 5 - сблъсъкът между Акира и Кохару всъщност не беше, кой знае какво.
Харуо заслужи честта да кара старата Веспа на сестрата на Акира, ма нещо не разбрах, защо трябваше да ми пука за това.
Beastars ep. 7-8 - ситуацията е абсурдно сапунджиска и латиноамериканска, но понеже не ми пука за никой от героите ме забавлява доста.
Джуно (Или трябва да и викам Юно?
) си "показа зъбите".
Granblue Fantasy The Animation Season 2 ep. 7-8 - зомби арката беше поредното препятствие, което се преодолява с воля, а не със сила и умения. Мисля, че са изрязали цял епизод, защото нямаше обяснение, как Ио се измъква от кораба.
Както винаги единственото, което си струва тук са картинките.
Gundam Build Divers Re:Rise ep. 8-9 - поредните team building идиотщини, а и екшънът не беше интересен.
Detective Conan ep. 960-961 - абсурдът и глупостта на тези AO епизоди не се поддава на описание.