Maoujou de Oyasumi ep. 10 - първият сегмент с бягството на принцесата (но не пълно бягство, а само до най-близкия човешки град за шопинг) е доста екшън и доста епичен. Най-разбиващото обаче "Nemurenai!" гегът, който ме върна години назад към Gintama.
Golden Kamuy 3rd Season ep. 10 - по някаква причина предисторията на Вилк/Вълк ми е скучна. Дори имаше и някаква неконсистентности...които може и да са вина на преводача, де. Срещата между Шираиши и Сугимото беше очаквано епичен идиотизъм.
Hanyou no Yashahime: Sengoku Otogizoushi ep. 10 - твърде малко Мороха в този епизод, та и затова ми беше досаден.
Dragon Quest: Dai no Daibouken (2020) ep. 10 - запознаха ни с останалите генерали на мао-то. Нашите хора почнаха бой с ренегатът бивш ученик на сенсея им.
Detective Conan ep. 989 - поне се опитват да правят нещо с останалите персонажи, този път Аюми, а не както в стандартно AO да експлоатират само Конан, Ран и Когоро.
Akudama Drive ep. 9 - и естествено най-безумното нещо, които можеха да направят е да нападнат офиса на екзекуторите. Главорезът донякъде помогна, донякъде попречи. Всичко това твърде късно.
Magatsu Wahrheit: Zuerst ep. 8 - войничетата се оказаха неочаквано разбрани, а Леокардио не се и замисли преди да промуши гадния си шеф в гръб. Близко са до разкриването на конспирацията, но зрителят вече знае, че нищо ефективно не може да се направи срещи нея.
_________________ Vila: Die? I can't do that! Avon: I'm afraid you can. It's the one talent we all share, even you.
|