1.Ах, ма** ** ****. Знаех си, че не трябва да отварям тази тема. Сега пак ще трябва да свалям всичките книжки. (което не е особенно приятно, когато месечният ти трафик е ограничен до 200МB)
Е, както и да е, по една на месец ... да октовмри, не е чак толкова зле! :.(
2.Сега малко по темата. Ами то animeto направо си крещи, че е направено от Хидеаки за Хидеаки. Просто епизод 25 и 26 нямат друго обяснение (то не, че в "End of Evangelion" набляга на историята). Друг е въпросът дали трябва да му се сърдим за това. Все пак (съвсем във философията на Eva) Хидеаки
изразява себе си, докато Садамато просто ни
разказва история. Там е работата, че на нас ни е доста по лесно просто да слушаме, отколкото да разбираме!
3.За SOAD, намя да коментирам ... много. На мен лично, ако ми пуснат нещо тяхно различно от Chop Suey, ATWA или Toxicity, хващам една N2 под мишница и с главата напред срещу "Ангел" - а, само и само да се свършва по - бързо!
4.Междудруго Asuka, както и наш Shinji би трябвало да са родени 2000 -ната, по време на "The Second Impact"
5.Чак сега си обясних симпатиите на народа към Rei, щото не мене 26 серии + End of Evangelion и първите две книжки (преди да ми се замаже hard - а :.( ) не ми стигнаха, за да ме спечели! Ако не беше Ruri (от Season of Sakura) сигурно изобщо нямаше да я харесвам. Иначе Misato, е Misato, e Misato!
6.Аз, съвсем сериозно си мислих догодина да почна да изучавам японски, ама сега се замислих и май първо ще почвам френски