12-ти и 13-ти изчетени.
Пейсингът рязко дръпна, та Хриси спокойно може пак да я подпукваш.
Кат нема анимета, поне манги се намират още.
Опасявах се, че в тоз ред на екстерминация на герои, жив човек няма да остане да реализира действието , но напразно съм се кахърила.
Постепенно един по един взеха да стават *безсмъртни*
и ....немат умиргане!
Като чартът счупи Ева Цоцолана.
За shell type се знаеше, че имат некви регенеративни способности и са си имби по М.О. , но тва с Ева ме разби. Ебаси гадинката е тва, ако наистина съществува.
Хаха, и все пак щеха да отидат нахалост дългите руси коси и мазните цици (цица heart- protector де , на която се наслаждавахме май повече от 2 страници). Сега получихме електрик бадасс Ева. Ми кво - не е зле.
Брао на немския бабишкер. Сцепи ги от наука и успешни експерименти. А и Адолф малко повъзкръсна асимилиран.
Тея от 4та дивизия доказват азиатците колко са мощни и сега не мога да дочакам следващия том да видя Акари как пак ще отърве кожата след кат хубавия му гъз беше сритан здраво от Джет.
Но другото по-интересно е кой му е баща, щото за майката вече разбрахме. Не е Комачи тайчо. И как се е пръкнал - лабораторно с ДнК фокуси или най-натурално???
Демонстрацията на умения по шев и кройка на хирургическо ниво, дет уж е наследил от родителите си ще да е от бащата. Дофтур-хирург. Honda himslef??
------
Вече освен дежурните знания по зоология взеха сериозно да наблягат на физиката. Специфично държат да ни опреснят законите на механиката и термодинамиката. Поне с електричеството и закона на Ом мислех ,че сме приключили, но преговора бил едва напОлувина.
Мангата си е сцепинг обаче.
Винаги като си помислиш ,че не може да е по-натегната ситуацията и те те опровергават моменталически - може, може.
Асъл трябва да си измислят възкръсващи и регенериращи герои, че иначе нема кой да мърда из страничките с тези тонове сеч, гърмежи, взривове, вулкани прочее красоти.
P.P. In the meantime...waiting for the next volume
П.П.П. Забравих да се оплача: обезформиха ми Джо-то и сега чакам да се саморемонатира.