Изгледах СД Кио и ще кажа 2 приказчици за него тука , ча май не Ñ?и Ñ?трува да поÑ?твам нова тема за него в Общи-те . (не , че е лошо , а по-Ñ?коро не е актуално

)
Значи , ако трÑ?бва да го оприлича на нещо , то това определено е Кеншин . ПроÑ?то визуално Ñ?а Ñ?трашно подобни . СъщиÑ?Ñ‚ Ñ?тил на риÑ?уване , Ñ?ъщата лека Ñ?татичноÑ?Ñ‚ на анимациÑ?та , Ñ?ъщите герои... Изобщо - грабили Ñ?а здраво . И то вÑ?е неща , които не ми допадат оÑ?обено . Подобно на Кеншин на моменти ми Ñ?е вижда твърде Ñ?татично . Ð?Ñ?кой чете реплики на фона на неподвижна картинка . Хубаво , че по нÑ?кое време Ñ?е Ñ?виква и не пречи толкова .
Иначе в началото Ñ?ериала е Ñ?трашно доÑ?аден - аз обичам екшъна , Ñ?пор нÑ?ма , но първите 5 епизода Ñ?а Ñ?амо това . Едва поÑ?ле , епизод по епизод почва да Ñ?е кърпи нÑ?какъв образ на героите и иÑ?ториÑ?та , който , трÑ?бва да му Ñ?е признае , не е никак лош . Изобщо епизоди 5 - 14 Ñ?а най-добрите в Ñ?ериала . ИÑ?ториÑ?та почва да Ñ?е разгръща Ñ?равнително плавно , героите Ñ?е поразвиват и поразнообразÑ?ват (макар че точно кой за какво Ñ?е бори научаваме в епизодите Ñ?лед 20

) , битките Ñ?а доÑ?та добри , графиката приÑ?тна , а липÑ?ата на каквато и да е било музика (оÑ?вен интро и аутро

) не е чак толкова ФРÐ?ПÐ?Ð?ТÐ?О очевидна и неприÑ?тна . Тези епизоди Ñ?и заÑ?лужават .
И цвък . Мда , "ЦВЪК" !
Ð?нтиклимакÑ? . Ð?нти-оргазъм . Повърназъм . Както щете го наречете . Щото Ñ?лед този 14 епизод Ñ?ледват не нормалните 2 за Ñ?тупване на лошиÑ? и един за аутро за Ñ?ериала , ами още 12 , които за какво Ñ?а не Ñ?е знае . Ð’ Ñ?миÑ?ъл - Ñ?ъвÑ?ем Ñ?покойно е можело да завършат Ñ?ериала Ñ? 16тина епизода , вмеÑ?то в 26 . Почва Ñ?е едно заплитане , едно заÑ?укване на иÑ?ториÑ?та....Ð?е че е лошо , но..не му е там мÑ?Ñ?тото .
И финала . Ð’ Ñ?ъщноÑ?Ñ‚ не мога да твърдÑ? , че е оÑ?ран - половината не го видÑ?Ñ… (епизод 25 май е повреден) , но определено има какво да Ñ?е желае още . ПроÑ?то незадоволителен . Ð?о..не ми Ñ?е говори повече , пък то и без това нÑ?ма какво толкова да Ñ?е каже . Готино екшън Ñ?ериалче , Ñ?амо дето Ñ?а пробвали да направÑ?Ñ‚ нещо повече от готино екшън Ñ?ериалче и не Ñ?а Ñ?е Ñ?правили задоволително .
И интереÑ?ното е , че ми Ñ?е иÑ?ка да видÑ? още....