Sorry za 'zlobeeneto' oba4e na 4ovek po nqkoe vreme mu pisva da 4ete komentari ot roda na ''ne sa Tv , Ova sa'', ''ne sa 28 ,25 sa'', ''ne se pishe s
p, pishe se s
m'' i t.n. ,ima gi kolkoto iskash.I na men ne mi e mnogo priqtno ,kogato 4eta neshto napisano ot nqkoi - malko ili mnogo negramotno, oba4e ne sym trygnal da opqvam na vseki koga se slaga '
o' i koga '
u', i da se pravq na u4itel po bylgarski ezik.Ne tova e celta na tozi forum, spored li4noto mi skromno mnenie.Kato vidqh posta ti za seriite/ova(kakto kazah i po-gore - tuk si prav) misleh da go premyl4a, oba4e izre4enieto ''OVA ozna4ava Original Anime Video'' napravo me sysipa.Tova kakvo ozna4ava OVA , go ima na dostaty4no mesta vyv foruma i se predpolaga 4e kolkoto i zle da sym vse trqbva da sym go razbral.Dobre 4e pone ne beshe posledvano ot obqsneniq na ''original'',''anime'' i ''video'', 4e togava shtqh da ostana kato grymnat.Kakto i da e, stiga s typizmite.Dai da karame po syshtestvo.
1. Kanalyt na Legacy v irc e - #legacy-anime na irc.aniverse.com Dva pyti sym vlizal tam, i dvata pyti beshe prazno.Ne znam koga i dali vyobshte nqkoi go poseshtava tozi kanal.(drug e vyprosa 4e IRC qko sucks s tiq queues ot po 120 4oveka...)
2.
http://www.legacy-anime.com e saita - tuk ima dostaty4no info za tova kakvo pravi grupata i kyde da gi tyrsqt...
3.dragonball.dns2go.com - tova e hubyt v DC++ . Na tova mqsto ima kaji re4i vsi4ko koeto e releasnato do tozi moment, kakto i dosta drugi neshta.
4.Pi4ovete v tazi grupa pravqt dosta ka4estveni raboti, oba4e sa izklu4itelno bavni MAMKA MU.Na vseki 3-4 dni pravqt nov release - vklu4vasht 3-4 episoda ot neshtata koito sa startirali.A te ne sa malko.3-4 episoda obshto, ne ot serial

Do sega imat zavyrsheni 2-3 neshta, koeto e meko kazano typo.Nai-typoto e 4e imat vsi4ko encodnato oba4e samo ebavat nas - gladnite pseta s releasvaneto im.Samo za primer - Rurouni Kenshin.Priklu4iha s encodinga predi 1 sedmica i polovina, a dosega sa pusnati okolo 4 serii.Syshtoto i s Yu Yu Hakusho, samo 4e tam sa po-napred - 25.Typa rabota.Seriozno se zamislqm dali da ne zatriq vsi4ko i da mina na ZX.....
P.S. Tova go pisah sutrinta, oba4e neshto se skapa foruma.Predpolagam 4e upgrade-a ve4e e napraven.4estito ;P Gledam 4e sym bil moje bi malko grub(pyrvoto deto go postnah, oba4e ne nameri servera moje bi e bilo i po-zle

) ama.... tova e polojenieto.Kazana duma - hvyrlen kamyk