AlDime спри да говориш глупости за неща, които въобще не са ти ясни.Street Fighter2 не е играта създала и оформила жанра.За клонинги на Street Fighter2 могат да бъдат приети до известна степен само първите части на Art Of Fighting и Fatal Fury.Първата 3D бойна игра излиза още през 93г. и между нея и Street Fighter няма нищо общо освен, че и двете игри са бой 1V1.Уникалното в Street Fighter е невижданата дотогава дълбочина и детайлност на гейм плея, която позволява играта да се играе на високо ниво с много таймнг и индивидуални за всеки герой техники, за които отива много време да бъдат усвоени.Ти не познаваш механиката нито на Street Fighter, MK или която и да е друга бойна игра, за да раздаваш тежки мнения по въпроса.Не съм такъв комплексар като теб и затапванията не ме интересуват.Когато не знам и не разбирам нещо не се обаждам или давам мнение скромно и без претенции, че разбирам.В случая това, което беше написал предишния път бяха толкова големи глупости, че не си заслужава да се отговаря сериозно.
Ако толкова си убеден в правотата на теориите си отиди тук:http://www.shoryuken.com/forums/ и напиши, че всички бойни игри са клонинги на Street Fighter и гледай как към 45.000 човека ще ти се смеят.
Ten6in някъде трябва да имам финалите на WCG 2004 на Doa където играят домакините тогава от Сингапур срещу Япония.Ако имам време ще го потърся и ще го кача някъде да го гледаш.Btw в Doa също има уникални неща, невиждани за бойните игри преди това а именно breast bounce ефекта.
|