По желание на заинтересовани пускам това инфо и тук. Идеята е следната - от 3-4 месеца врънкам във фирмения магазин на Артлайн в София за фигурки по ФФ7 АС. Най-сетне получих отговор. Ето ви и по-подробната информация.
СЪОБЩЕНИЕ!!!
Фигурки по ФФ7 ще има!! края на другата седмица или началото на по-другата ще получа ценоразписа! Става въпрос за серията към АС, включваща Винсент, Тифа, Сефирот и Клауд. Поръчката ще прави Артлайн магазина в София, но само срещу първоначално уточнена бройка и капаро!!
Затова пестете от сега!!
Цените ще са по-скоро като европейските, а не като американсите. Но не мога да ви кажа точно. Гответе се да са и по-соленички!
еми това е, всяка нова инфо ще публикувам тук! това е! кажете на познати и заинтересовани!
окончателната бройка трябва аз да я предам. Иначе би могло и сами да си запазите, но в определи срокове, които още не са утовнени. това ще става след 2-3 седмици.
ето ви и картинки на фигурките
сега, докато в Артлайн не получат ценоразписа нищо не мога да ви кажа със сигурност! сигурното е че ще има, оттам насетне съм пас!
ето и ви и по-ощо инфо за фигурките:
Product details
Item: Final Fantasy VII Advent Children Figure
Manufacturer: SQUARE ENIX
Approximate Size: 7 inch
Product Dimensions: 1 Kg
Boxed-product weight: 1.00 Kg
Manufacturer's age: 14 and up
Our recommended age(Amazon): 4 and up
има възможност и за поръчка на др фигурки по ФФ не само за 7, видях в каталога и за 8, 10 и т.н. но не съм се интересувала по-подробно. тепърва артлайн осъществява връзка с фирмите-вносители. тези фигурки, които не са от серията АС са на др фирма, чийто цени ще са значително по-ниски! ако проявим достатъчен интерес за вбъдеще ще имаме (надявам се) по-богат избор на фф.
толкоз за сега
Питайте ако нещо ви интересува

[/img]